Suomi 2017 ja katsaus vuoteen 2013

Tälläinen yhteenveto pompsahti englanniksi tarjolle. Yllättäen ja pyytämättä. Joten tässä osin suomennettuna vuotta 2013 yhdenlaisesta näkökulmasta paketoituna.

* * * *

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2013 annual report for this blog. (Eli tässäpä tilastotietoa vuoden 2013 tapahtumista koskien tätä blogia. Kiitokset sivuston tilastoja väsääville avustajatiivitaaveille.)

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 30,000 times in 2013. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 11 sold-out performances for that many people to see it.

Eli blogia tarkasteltiin kuta kuinkin 30 000 kertaa vuoden 2013 aikana. Joka Sydneyn oopperatalon katsomokapasiteetilla mitattuna tarkoittaisi 11 loppuunmyytyä konserttia. 😉 x 2013

Lämpimät kiitokset kaikille seuraajille, vaikkei aihepiiri olekaan ehken kaikista mediaseksikkäin.

Vaan kun kaikki tietää. Kaikki ymmärtää isojakin asiakokonaisuuksia.

Click here to see the complete report. (Tästä koko vuoden raporttiin).
– Kuten blogin suosituimmat hakusanat vuonna 2013.

Nämä olivat vuoden 2013 luetuimmat artikkelit:
– klikkaa ja tutustu sekä laita sanaa, niin halutessasi, edelleen omissa verkostoissasi. Kiitoksin. Sillä vain yhdessä toimien olemme enemmän.

Aurinko iloisesti keskuudesssamme paistakoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit sekä miinakentät valaiskoot!

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, ay-liike, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.