Hämärämies

Vepe Hännisen ensimmäinen kirja Minä, vakuutusetsivä pureutui vakuutusalan raadollisuuteen. Niin vakuutuspetosten kuin petosvakuuttamisen näkökulmista tarkasteltuina. Hersyvän huumorin keinoin.

Tuo suomalaisen kirjallisuushistorian ensimmäinen kirja vakuutusalasta sisältä päin tarkasteltuna ja ulkoistetun vakuutusetsivän näkökulmasta kertovana, on edelleen saatavilla hyvin varustetuista kirjakaupoista ja kirjastoista kautta maan. Myös modernina E-kirjaversiona.

Vepen uusin, Hämärämies, hiipii taas lähiviikkojen aikana kirjakauppoihin; kaikkien aihepiiristä, kiinnostuneiden saataville.

Reko Laulumaa sukeltaa nyt harmaan talouden syövereihin...

Reko Laulumaa sukeltaa nyt harmaan talouden syövereihin. Ympärillä rehoittavat viranomaisrikollisuus ja harmaa hallinto.

Hämärämies pureutuu isoksi repsahtaneen harmaan talouden piireihin.  Ajankohtaan hyvin osuva, Hämärämies – kirja ilmestyy, kustantajan Wsoy:n mukaan, kauppoihin 24.9.2013.

* * * *

25.9.2013 päivitys

Kirja on uutistietojen mukaan tullut kaikkien saataville kirjakaupoista.

Voi seurata Hämärämies – kirjan; ja Hännisen Vepen kirjoittamiseen liittyviä, kuulumisia myös Facebookissa. Klikkaa, niin halutessasi kuvaa ja kirjaudu Facebook – tunnuksillasi mukaan mielenkiintoisten sekä elämänmakuisten tarinoiden maailmaan.

Facebook-tietojen mukaan myös tästä kirjasta on tulossa kirjatraileri. Mukana muun muassa ….

Moderni hämärämies toimii rinta rottingilla myös päivänvalossa.

Moderni hämärämies toimii rinta rottingilla myös päivänvalossa.

* * * *

Artikkelin linkit toiminnassa artikkelin julkaisun hetkellä.

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): korporatismi, korruptio, maan tapa, Perustuslaki, talouselämä, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.