Hämärämies

Vepe Hännisen ensimmäinen kirja Minä, vakuutusetsivä pureutui vakuutusalan raadollisuuteen. Niin vakuutuspetosten kuin petosvakuuttamisen näkökulmista tarkasteltuina. Hersyvän huumorin keinoin.

Tuo suomalaisen kirjallisuushistorian ensimmäinen kirja vakuutusalasta sisältä päin tarkasteltuna ja ulkoistetun vakuutusetsivän näkökulmasta kertovana, on edelleen saatavilla hyvin varustetuista kirjakaupoista ja kirjastoista kautta maan. Myös modernina E-kirjaversiona.

Vepen uusin, Hämärämies, hiipii taas lähiviikkojen aikana kirjakauppoihin; kaikkien aihepiiristä, kiinnostuneiden saataville.

Reko Laulumaa sukeltaa nyt harmaan talouden syövereihin...

Reko Laulumaa sukeltaa nyt harmaan talouden syövereihin. Ympärillä rehoittavat viranomaisrikollisuus ja harmaa hallinto.

Hämärämies pureutuu isoksi repsahtaneen harmaan talouden piireihin.  Ajankohtaan hyvin osuva, Hämärämies – kirja ilmestyy, kustantajan Wsoy:n mukaan, kauppoihin 24.9.2013.

* * * *

25.9.2013 päivitys

Kirja on uutistietojen mukaan tullut kaikkien saataville kirjakaupoista.

Voi seurata Hämärämies – kirjan; ja Hännisen Vepen kirjoittamiseen liittyviä, kuulumisia myös Facebookissa. Klikkaa, niin halutessasi kuvaa ja kirjaudu Facebook – tunnuksillasi mukaan mielenkiintoisten sekä elämänmakuisten tarinoiden maailmaan.

Facebook-tietojen mukaan myös tästä kirjasta on tulossa kirjatraileri. Mukana muun muassa ….

Moderni hämärämies toimii rinta rottingilla myös päivänvalossa.

Moderni hämärämies toimii rinta rottingilla myös päivänvalossa.

* * * *

Artikkelin linkit toiminnassa artikkelin julkaisun hetkellä.

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): korporatismi, korruptio, maan tapa, Perustuslaki, talouselämä, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s