Aurinkokuningatar

Kehittyneiden jääkiekkomaiden, kuten Suomen, perustuslain takaamien ihmisoikeuksien ja oikeusturvan toteutumisen seuranta on jäänyt ajastaan jälkeen. Samoin kuin ”pelikirjan” sääntöjen noudattaminen kuin koko laillisuusvalvonta.

Tässä aiheesta muovautunut älyvalokuva. Hiiriklikkauksella saat kuvan ruudullesi terävämpänä. Tulisiko tähän kaikista tärkeimpään, valtion omistajaohjaukseen, pyytää jo apua YK:lta?

Aurinkokuningas sanoo asioita rohkeasti ja suoraan.

Roolitettu aurinkokuningas sanoo alan asioita rohkeasti ja suoraan.

Käynnissä olevien jääkiekon MM-kisojen yhteydessä; oli pakko käydä ottamassa tuo kuva auringosta ja aurinkokuninkaasta eli Juhani ”Tami” Tammista esittävästä patsaasta. Onneksi alueelle ei ollut pääsymaksua.

Mikäli Suomessa viimein saavutetaan konsensus siitä, että yhteiskunnallisten asioiden perusta eli pelikirja on perustuslakimme, niin tässä tulevalle yhteiskunnallisten asioiden aurinkokuningattarelle, vakuutusalaa koskevat analyysit ja korporatismin kauhujen kaukalossa tarvittavat peliotteet. Suomi 2017 analysoinnilla ja aurinkokuninkaan suorasanaisia teesejä matkien ja valmiiseen taklausjärjestykseen järjestettyinä:

1. Backhand
2. Forehand
3. Boom boom boom

Vai pitäisikö Suomen antaa; tämä oikeusvaltion laillisuusperiaatteita romuttava koneisto antaa; viimeinkin ja kokonaan, Euroopan unionin korjattavaksi?

* * * * *

Mikä ihmeen älyvalokuva?

Tästä Suomi 2017 – ajatushautomon älyvalokuvakoosteesta lisää.

* * * *

Hyvä vakuutustaisteluihin juuttunut. Tuskastuttaako Sinua todellisten parannusten hitaus? Ei kannata vaipua synkkyyteen.

Tutustu tästä linkistä Kukkosen listaan.

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, ay-liike, korporatismi, korruptio, maan tapa, Perustuslaki, Suomen ihmisoikeustilanne Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s