Aurinkokuningatar

Kehittyneiden jääkiekkomaiden, kuten Suomen, perustuslain takaamien ihmisoikeuksien ja oikeusturvan toteutumisen seuranta on jäänyt ajastaan jälkeen. Samoin kuin ”pelikirjan” sääntöjen noudattaminen kuin koko laillisuusvalvonta.

Tässä aiheesta muovautunut älyvalokuva. Hiiriklikkauksella saat kuvan ruudullesi terävämpänä. Tulisiko tähän kaikista tärkeimpään, valtion omistajaohjaukseen, pyytää jo apua YK:lta?

Aurinkokuningas sanoo asioita rohkeasti ja suoraan.

Roolitettu aurinkokuningas sanoo alan asioita rohkeasti ja suoraan.

Käynnissä olevien jääkiekon MM-kisojen yhteydessä; oli pakko käydä ottamassa tuo kuva auringosta ja aurinkokuninkaasta eli Juhani ”Tami” Tammista esittävästä patsaasta. Onneksi alueelle ei ollut pääsymaksua.

Mikäli Suomessa viimein saavutetaan konsensus siitä, että yhteiskunnallisten asioiden perusta eli pelikirja on perustuslakimme, niin tässä tulevalle yhteiskunnallisten asioiden aurinkokuningattarelle, vakuutusalaa koskevat analyysit ja korporatismin kauhujen kaukalossa tarvittavat peliotteet. Suomi 2017 analysoinnilla ja aurinkokuninkaan suorasanaisia teesejä matkien ja valmiiseen taklausjärjestykseen järjestettyinä:

1. Backhand
2. Forehand
3. Boom boom boom

Vai pitäisikö Suomen antaa; tämä oikeusvaltion laillisuusperiaatteita romuttava koneisto antaa; viimeinkin ja kokonaan, Euroopan unionin korjattavaksi?

* * * * *

Mikä ihmeen älyvalokuva?

Tästä Suomi 2017 – ajatushautomon älyvalokuvakoosteesta lisää.

* * * *

Hyvä vakuutustaisteluihin juuttunut. Tuskastuttaako Sinua todellisten parannusten hitaus? Ei kannata vaipua synkkyyteen.

Tutustu tästä linkistä Kukkosen listaan.

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, ay-liike, korporatismi, korruptio, maan tapa, Perustuslaki, Suomen ihmisoikeustilanne Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.