Aurinkokuningatar

Kehittyneiden jääkiekkomaiden, kuten Suomen, perustuslain takaamien ihmisoikeuksien ja oikeusturvan toteutumisen seuranta on jäänyt ajastaan jälkeen. Samoin kuin ”pelikirjan” sääntöjen noudattaminen kuin koko laillisuusvalvonta.

Tässä aiheesta muovautunut älyvalokuva. Hiiriklikkauksella saat kuvan ruudullesi terävämpänä. Tulisiko tähän kaikista tärkeimpään, valtion omistajaohjaukseen, pyytää jo apua YK:lta?

Aurinkokuningas sanoo asioita rohkeasti ja suoraan.

Roolitettu aurinkokuningas sanoo alan asioita rohkeasti ja suoraan.

Käynnissä olevien jääkiekon MM-kisojen yhteydessä; oli pakko käydä ottamassa tuo kuva auringosta ja aurinkokuninkaasta eli Juhani ”Tami” Tammista esittävästä patsaasta. Onneksi alueelle ei ollut pääsymaksua.

Mikäli Suomessa viimein saavutetaan konsensus siitä, että yhteiskunnallisten asioiden perusta eli pelikirja on perustuslakimme, niin tässä tulevalle yhteiskunnallisten asioiden aurinkokuningattarelle, vakuutusalaa koskevat analyysit ja korporatismin kauhujen kaukalossa tarvittavat peliotteet. Suomi 2017 analysoinnilla ja aurinkokuninkaan suorasanaisia teesejä matkien ja valmiiseen taklausjärjestykseen järjestettyinä:

1. Backhand
2. Forehand
3. Boom boom boom

Vai pitäisikö Suomen antaa; tämä oikeusvaltion laillisuusperiaatteita romuttava koneisto antaa; viimeinkin ja kokonaan, Euroopan unionin korjattavaksi?

* * * * *

Mikä ihmeen älyvalokuva?

Tästä Suomi 2017 – ajatushautomon älyvalokuvakoosteesta lisää.

* * * *

Hyvä vakuutustaisteluihin juuttunut. Tuskastuttaako Sinua todellisten parannusten hitaus? Ei kannata vaipua synkkyyteen.

Tutustu tästä linkistä Kukkosen listaan.

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, ay-liike, korporatismi, korruptio, maan tapa, Perustuslaki, Suomen ihmisoikeustilanne Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.