Bilderberg

On hyvä huomata, että erilaisia yhteiskunnallisia taustavaikutusryhmiä tuodaan pikku hiljaa julkisuuteen. Myös niin kutsuttujen virallisten tiedotusvälineiden toimesta. Kiitos alla olevasta vinkkaajalle. Klikkaamalla kuvakoostetta hiirelläsi, saat sen ruudullesi terävämpänä.

Wikipedian mukaan Bilderberg - kokouksiin osallistuneita suomalaisia.

Katso Wikipediasta Bilderberg – kokouksiin osallistuneita suomalaisia.

Herraedustus on osallistujista toki vahva, mutta Wikipedian mukaan naisspuoliset osallistujat ovat olleet aikajärjestyksessä seuraavat:

Jutta Urpilainen (2012)
Hanna Rajalahti (2009)
Teija Tiilikainen (2002, 2005, 2007)
Paula Lehtomäki (2004)
Sirkka Hämäläinen (1994)

Miksei siis Helsingin Sanomien jutussa mainita Paula Lehtomäkeä ja Hanna Rajalahtea? Toivottavasti siitä kuullaan pikaisesti lisää.

Toivotaan myös, että kuvakoosteessa oikealla olevan jutun ”Suomi on miesten kerhojen maa – Korruptiotutkijan mukaan herrakerhot kuvastavat hyvin ketkä kuuluvat eliittiin” kirjoittaneet Helsingin Sanomien toimittajat Pekka Hakala ja Anna-Sofia Berner uskaltavat sekä saavat jatkaa kirjoittamistaan vallan ytimistä.

Myös Helsingin Sanomien pitkäkestoisesta ja vahvasta edustuksesta noissa salamyhkäiseltä vaikuttavissa Bilderberg-klubin kokouksissa.

* * * *

Itse olen kirjoittanut salaliittojen sijaan silmiemme edessä toimivista avoliitoista. Erilaisiin suhteisiinhan ja niistä mahdollisesti kumpuavaan, luottamukselliseen toimintaahan elämämme jatkossakin perustuu.

Varmaahan on, että erilaiset ”Sutki Sisko” – ja ”Hyvä Veli” – järjestelyt löytävät jatkossakin muotonsa. Eikä; vanhan aikaiselta tuntuvassa,  sukupuolisidonnaisessa ajatuksenvaihdoissa mitään väärää ole.

* * * *

Kuitenkin lienee turhaa enää kiistää se, että vaikka virallisia hallinnollisia päätöksiä ei noissa erilaisissa kokoontumissa tehdä, niin niissä voidaan joustavasti sopia sopivalla porukalla, kuinka joissain asioissa jatkossa kukin taholla toimii, kenelle ja mitä kertoen. Kuin myös se, että mitä kaikkea ei sovituista asioista, missään nimessä, kerrota.

Tuskin muuten erittäin kiireiset ja korkeassa asemassa olevat henkilöt uhraisivat aikaansa jonnin joutaville kokouksille.

Hyvä olisi myös avoimesti tietää, että onko olemassa enää raja-aitoja globaalin liiketoiminnan ja poliitikan välillä?

* * * *

Erittäin isoa tiedonvälitysvaltaa käyttävien tiedotusvälineiden suhteen seuraava aihe odottaa edelleen avaamistaan.

Onko Suomen virallinen valuutta edelleen markka? Menettikö Suomi todellisen itsemäärämisoikeuden jo vuosikymmeniä sitten?

Ilman, että asiasta on vieläkään kerrottu valtaosalle suomalaisista…

Aurinko siis iloisesti keskuudessamme paistakoot ja lukuisat Suomen sisäiset Berliinin muurit valaiskoot!

* * * *

Oikeusrauha on tabu myös Hallitusmuodon 72 §:n (Suomen markka) laittoman hävittämisen osalta?

Siis rikoslakina ilmaistuna valtiopetoksen tunnustaminen on tabu.

Kirjoitetaanpa kansankielellä:

Ruotsi katselee sivusta, kun Katainen ja Urpilainen ottavat lainaa euron pelastamiseen ja takaavat allekirjoituksin eurokriisimaiden pelastamislainat.

Kaksi kysymystä:

Miksi Ruotsi saa katsella sivusta?

Minkä hallituksen lakiesityksen hyväksyessään eduskunta päätti luovuttaa Suomen valtion itsenäiseen raha- ja talospolitiikan hoitoon tarkoitetun instrumentin ja päätösvallan ylikansallisen ja jäsenmaista riippumattoman EKP:n hallintaan ja hoitoon?

Lue vastaus tästä Uusi Suomi Puheenvuoron ja Jorma Jaakkolan linkistä.
(Linkki korjattu 31.3.2022. Kiitos tilanteen huomanneelle ja siitä ilmoittaneelle henkilölle.)

Vaan kun kaikki tietää. Kaikki ymmärtää. Isojakin asiakokonaisuuksia.

* * *

Päivitystä – 2.5.2013 kello 11:59

Eduskunnassa on Bilderbergistä on kysytty ainakin perussuomalaisten kansanedustajan Vesa-Matti Saarakkalan toimesta.

Tässä kirjallinen kysymys ”Valtioneuvoston jäsenten osallistuminen Bilderberg-kokouksiin”  – KK 33/2011 ja siihen valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen antama vastaus. Jonka ydin lienee tässä?

> ”Bilderberg-ryhmän kokouksiin osallistutaan yksityishenkilönä.”

Katso lisää alla olevasta .pdf- tiedostosta.

Kirjallinen kysymys 33_2011_kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkala_Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen_Bilderberg

* * * *

Mielenkiintoista olisikin ainakin saada tietää se, että kuka lopulta maksaa kokoustamisen kustannukset? Entä ”yksityishenkilöinä” osallistuneiden matkakustannukset?

Itse en paljoa Bilderbergin kokoustamisen saloista tiedä, mutta onko Suomen osallistujalistalla esiintyvä tämä Olli Kivinen?

* * *

Päivitys – 3.6.2013 kello 18:38

Miksei tähän BB-taloon muka saada kameroita ja mikrofoneja? Olisi aivan menestysvarma tosi-tv. Varsinkin, jos keskustelut purettaisiin vielä kaikkien saataville tekstinä.

Kun kaikki tietää. Kaikki ymmärtää. Isojakin asiakokonaisuuksia.

Bilderberg_VM_Jutta Urpilainen osallistuu 2013_KOOSTE

Toivottavasti jonain päivänä myös tämän BB-talon toiminta voi olla iloista, avointa ja kaikkien kiinnostuneiden seurattavissa olevaa toimintaa. Klikkaamalla koostetta hiirelläsi, saat sen ruudullesi terävämpänä.

Päivitys 5.6.2013 kello 08:03

Salaliitothan ovat tänä päivänä silmiemme edessä tapahtuvia avoliittoja. Ne muuttavat muuttavat koko ajan muotoaan ja kokoonpanojaan. Ylittäen totutut puolue-, aate- ja varallisuusrajat.

Tähän kohtaan onkin hyvä nostaa korkeimman hallinto-oikeuden päätös > KHO:2012:88 Vanhasen listasta, joka pyrittiin valtionhallinnon taholta salaamaan aggressiivisesti.

Mielenkiintoinen sattuma huomata, että agressiivisesti salatulta listalta ja tilaisuuden puhujista löytyy ainakin kolme (3) tämän vuoden Bildenberg – kokoukseen osallistujaa. Siis pelkästään Suomesta.

Matti Apunen, tuolloin Aamulehden päätoimittajana. Puhujina olleet puheenjohtaja Jutta Urpilainen ja hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila. Tilaisuuden nimi oli ”Suomen EU-politiikan tahtotila 2010-luvulla -seminaari”. Tästä linkistä korkeimman hallinto-oikeuden päätökseen

Vanhasen listasta – maanantaina, joulukuuta 10, 2012

Kenelle aihe on jo tuttu, niin korkeimman hallinto-oikeuden päätöksellä julkiseksi taisteltu osallistujalista ja laajempi tietopaketti löytyvät tästä Vanhasen lista 3 – artikkelista.

Mielenkiintoista on myös se, että yksikään niin sanottu virallinen tiedotusväline ei ole uskaltanut tahikka saanut uutisoida vieläkään, kyseistä korkeimman hallinto-oikeuden päätöstä ja sen yhteiskunnallista merkittävyyttä.

* * *

Artikkelin linkit toiminnassa artikkelin julkaisun hetkellä.

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): EU, keskusliitot, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, politiikka, populismi, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.