Piikki kiinni

Kun Sampo-konsernin hallituksen puheenjohtaja ja suuromistaja Björn Wahlroos astuu julkisuuteen teemalla, joka on 1:1 perussuomalaisten ajaman EU-agendan kanssa, niin luulisi käynnistyvän valtavan mediamylläkän.

Artikkelin linkit toiminnassa artikkelin julkaisun hetkellä.

Björn Wahlroos perusuomalaisten linjoilla!

Björn Wahlroos perussuomalaisten linjoilla! Lue lisää Talouselämän sivuilta tästä linkistä

Paperille painettu ja täysipitkä versio ”Piikki kiinni” – jutusta löytyy hyvin varustetuista kirjastoista kautta maan.

Aikaa on kulunut syksystä ja tämän artikkelin julkaisusta yli kuusi (6) kuukautta. Virallisessa mediassa on ollut aiheen suhteen vakaan hiljaista.

Noh. Eurovaalien 2014 lähestyessä perussuomalaisilla on melkoinen valttikortti käsissään. Piileekö miinussaldojen saloissa valtavan vaalivoiton siemenet? Oikein hyödynnettynä ja selkeästi annosteltuna.

* * * *

Toivottavasti saamme viimeinkin tietää ne visusti salatut miinussaldot, joita me suomalaiset(kin) veronmaksajat enenevässä määrin maksamme. Vuosikymmenten ajan. Ilman omaa ja todellista valintaoikeutta….

Toivottavasti edes Talouselämä – lehti uskaltaa/saa julkaista mahdollisimman paikkansa pitävän tilannekatsauksen eurooppalaisten pankkien ja valtioiden velkatilanteesta.

* * * *

Samoihin aikoihin tuon Talouselämän artikkelin jutun kanssa, vilahti tällainen tieto teksti-tv:n uutisvirrassa (MTV3 teksti-tv 24.9.2012 – klikkaamalla kuvaa hiirelläsi, saat sen ruudullesi terävämpänä).

EVM:n rahat varat 2 000 miljardiin euroon!

Pysyvän kriisirahaston rahavarat kasvatettava 2 000 miljardiin euroon!

Sampo tuskin tulee olemaan noiden yksityisten sijoittajien joukossa?

* * * *

Eikä tässä vielä ihan kaikki.

Olisiko tässä keskusta-puolueen ekosysteemille ja keskustan kansanedustaja Antti Kaikoselle projektiluontoisen näytön paikka?

Kattava ja mahdollisimman paikkansa pitävä tilannekatsaus siitä, miten ja miksi näin karmeaan tilanteeseen ollaan euron suhteen tultu?

Valmis tietopaketti kaikkien saataville nettiin.

Kun kaikki tietää. Kaikki ymmärtää. Isojakin asiakokonaisuuksia.

* * * *

Suomi 2017 ajatushautomon artikkeleita aiheesta:
– EU:n pankkivalvonta –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): EU, eurokupla, finanssikusetus, korruptio, mediasensuuri, Perustuslaki, talouselämä, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.