Kanava

Yksi mielenkiintoisimmista keskustelun aiheista sosiaalisessa mediassa (SM) kuin katu -ja ruohonjuuritasolla on ollut korkeimman hallinto-oikeuden viestintäpäällikkö Teuvo Arolainen ulostuloineen.

Nyt hänen Kanava-lehdessä 1/2013 julkaistuun kirjoitukseensa ”Keitä ovat ammattivalittajat?” on julkaistu Vakuutusongelmaisten liitto ry:n vastine. Kanava – lehti 2/2013 on kaikkien saatavilla. Hyvin varustetuista Lehtipisteistä ja kirjastojen lukusaleista kautta maan.

Päätoimittaja Ville Pernaan pääkirjoitus – Mitäpä sitä perustuslaillaosuu ajanhermoon uskomattomalla tarkkuudella.

Korkeimman hallinto-oikeuden viestintäpäällikkö Teuvo Arolainen.

Korkeimman hallinto-oikeuden viestintäpäällikkö Teuvo Arolainen provosoi mielenkiintoisen keskustelun käyntiin.

Uutislukitus 4 kertoo aihekokonaisuuden taustaa tarkemmin.

Toivottavasti korkein hallinto – oikeus tai Yle laittaa, korkeimman hallinto-oikeuden viestintäpäällikkö, Teuvo Arolaisen tekemän selvityksen lähteineen ja tilaajatietoineen reilusti esille. Esimerkiksi nettisivuilleen ja tiedottaen tuosta tiedonsaantimahdollisuudesta aktiivisesti. Vaikkapa nettisivujensa etusivulla.

Keskustelu ammattivalittajista on mitä ajankohtaisin.

* * * *

Vaan minkälainen valtataistelu on käynnissä itse oikeuslaitoksen sisällä? Onko perustuslain velvoitteilla sittenkin mahdollisuuksia toteutua Suomessa? Ennen Suomen itsenäistymisen satavuotisjuhlia ja vuotta 2017?

Siitä antoi viitteitä ja odotusaikaperspektiiviä Heikki Santala – Uusi Suomi Puheenvuorossaan 27.3.2013:

”Korkeimman oikeuden presidentin vallantavoittelu”

* * * *

Aurinko iloisesti keskuudessamme paistakoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit pöllähtäen murtukoot!

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): apparaatti, apparatismi, EU, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, Euroopan neuvosto, kansalaisjärjestöt, potilasjärjestöt, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.