Kanava

Yksi mielenkiintoisimmista keskustelun aiheista sosiaalisessa mediassa (SM) kuin katu -ja ruohonjuuritasolla on ollut korkeimman hallinto-oikeuden viestintäpäällikkö Teuvo Arolainen ulostuloineen.

Nyt hänen Kanava-lehdessä 1/2013 julkaistuun kirjoitukseensa ”Keitä ovat ammattivalittajat?” on julkaistu Vakuutusongelmaisten liitto ry:n vastine. Kanava – lehti 2/2013 on kaikkien saatavilla. Hyvin varustetuista Lehtipisteistä ja kirjastojen lukusaleista kautta maan.

Päätoimittaja Ville Pernaan pääkirjoitus – Mitäpä sitä perustuslaillaosuu ajanhermoon uskomattomalla tarkkuudella.

Korkeimman hallinto-oikeuden viestintäpäällikkö Teuvo Arolainen.

Korkeimman hallinto-oikeuden viestintäpäällikkö Teuvo Arolainen provosoi mielenkiintoisen keskustelun käyntiin.

Uutislukitus 4 kertoo aihekokonaisuuden taustaa tarkemmin.

Toivottavasti korkein hallinto – oikeus tai Yle laittaa, korkeimman hallinto-oikeuden viestintäpäällikkö, Teuvo Arolaisen tekemän selvityksen lähteineen ja tilaajatietoineen reilusti esille. Esimerkiksi nettisivuilleen ja tiedottaen tuosta tiedonsaantimahdollisuudesta aktiivisesti. Vaikkapa nettisivujensa etusivulla.

Keskustelu ammattivalittajista on mitä ajankohtaisin.

* * * *

Vaan minkälainen valtataistelu on käynnissä itse oikeuslaitoksen sisällä? Onko perustuslain velvoitteilla sittenkin mahdollisuuksia toteutua Suomessa? Ennen Suomen itsenäistymisen satavuotisjuhlia ja vuotta 2017?

Siitä antoi viitteitä ja odotusaikaperspektiiviä Heikki Santala – Uusi Suomi Puheenvuorossaan 27.3.2013:

”Korkeimman oikeuden presidentin vallantavoittelu”

* * * *

Aurinko iloisesti keskuudessamme paistakoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit pöllähtäen murtukoot!

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): apparaatti, apparatismi, EU, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, Euroopan neuvosto, kansalaisjärjestöt, potilasjärjestöt, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s