Kanava

Yksi mielenkiintoisimmista keskustelun aiheista sosiaalisessa mediassa (SM) kuin katu -ja ruohonjuuritasolla on ollut korkeimman hallinto-oikeuden viestintäpäällikkö Teuvo Arolainen ulostuloineen.

Nyt hänen Kanava-lehdessä 1/2013 julkaistuun kirjoitukseensa ”Keitä ovat ammattivalittajat?” on julkaistu Vakuutusongelmaisten liitto ry:n vastine. Kanava – lehti 2/2013 on kaikkien saatavilla. Hyvin varustetuista Lehtipisteistä ja kirjastojen lukusaleista kautta maan.

Päätoimittaja Ville Pernaan pääkirjoitus – Mitäpä sitä perustuslaillaosuu ajanhermoon uskomattomalla tarkkuudella.

Korkeimman hallinto-oikeuden viestintäpäällikkö Teuvo Arolainen.

Korkeimman hallinto-oikeuden viestintäpäällikkö Teuvo Arolainen provosoi mielenkiintoisen keskustelun käyntiin.

Uutislukitus 4 kertoo aihekokonaisuuden taustaa tarkemmin.

Toivottavasti korkein hallinto – oikeus tai Yle laittaa, korkeimman hallinto-oikeuden viestintäpäällikkö, Teuvo Arolaisen tekemän selvityksen lähteineen ja tilaajatietoineen reilusti esille. Esimerkiksi nettisivuilleen ja tiedottaen tuosta tiedonsaantimahdollisuudesta aktiivisesti. Vaikkapa nettisivujensa etusivulla.

Keskustelu ammattivalittajista on mitä ajankohtaisin.

* * * *

Vaan minkälainen valtataistelu on käynnissä itse oikeuslaitoksen sisällä? Onko perustuslain velvoitteilla sittenkin mahdollisuuksia toteutua Suomessa? Ennen Suomen itsenäistymisen satavuotisjuhlia ja vuotta 2017?

Siitä antoi viitteitä ja odotusaikaperspektiiviä Heikki Santala – Uusi Suomi Puheenvuorossaan 27.3.2013:

”Korkeimman oikeuden presidentin vallantavoittelu”

* * * *

Aurinko iloisesti keskuudessamme paistakoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit pöllähtäen murtukoot!

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): apparaatti, apparatismi, EU, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, Euroopan neuvosto, kansalaisjärjestöt, potilasjärjestöt, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.