Hymyä tarvitaan

Vuoden 2012 kesäkuussa Hymy-lehti käynnisti, vakuutuslääkärinumerollaan, muun muassa Helsingin Sanomien ja Ylen journalistiset koneistot kertomaan epäkohdista tarkemmin. Toivottavasti Hymyn efekti ulottuu viimein muihinkin tiedotusvälineisiin.

Maaliskuun Hymy. Nyt lehtipisteissä.  Aukeaman juttu. Vakuutusalan ytimistä.Hymy. Suoraan vakuutusalan julkisen vallan käytön ytimiin.

Vakuutuslääkärien ja vakuutuslakimiesten julkisen vallan käyttö päivänvaloon.

Hymyn aukeman juttu antaa katsauksen; muun muassa, ministeri Risikon vakuutuslääkärijärjestelmää läpivalaisevan työryhmän toimintaan. Lisäksi:

* Vakuutusalan viivytystaistelu vakuutuslääkäritietojen julkisuudesta
* Vakuutuslakimiesten kaksoisroolit myös läpivalaisuun
* Vakuutusongelmaisten liitto ry ”Risikon työryhmään”
* Vakuutusongelmaisten liitto ry:n verkkosivut ilkivallan kohteena

Tästä Suomi 2017 artikkelista sisään ko. ”Risikon työryhmän” taustoihin.

* * * *

FINNGATE SKANDAALI VIIMEIN PÄIVÄNVALOON?

Taustoitusta suhteessa Suomessa toteutumattomiin perustuslain velvoitteisiin, koskien työssään pysyvästi vammautuneiden ja/tai sairastuneiden potilaiden ihmisoikeuksia ja oikeusturvaa, tästä Suomi 2017 artikkelista.

Kun kaikki tietää. Kaikki ymmärtää. Isojakin asiakokonaisuuksia.

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): kansalaisjärjestöt, keskusliitot, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.