Tavoite 100

Nykyaika on mahdollisuuksia täynnä. Meistä jokainen voi halutessaan perustaa omanlaisensa mediakonsernin. Tässä esittelyyn Suomi 2017 ajatushautomon Facebook, joka toivottavasti saavuttaa, jossain vaiheessa 100 peukuttajan määrän. Kansikuvaa pidän erityisen onnistuneena. Klikkaamalla kuvaa hiirelläsi, saat sen ruudullesi terävämpänä.

Minkälaisissa tunnelmissa Suomen 100-vuotis merkkipäivää juhlitaan?

Minkälaisissa tunnelmissa Suomen 100-vuotisen taipaleen merkkipäivää juhlitaan?

Kasvutavoite vuoteen 2017 mennessä on 100 peukuttajaa. Vaikka talous on kuralla, niin ollaanpahan jollakin alueella reilusti kasvu-uralla.

Suomi 2017 Facebook-ryhmä löytyy osoitteessa:
https://www.facebook.com/Suomi2017

Itse en ole atk-guruja, mutta vakaa tarkoitus on ollut ryhmää perustaessani sellainen, että ryhmän sisältöjä pystyvät lukemaan myös Facebookia visusti karttavat.

Täydet Facebookin tarjoamat mahdollisuudet avautuvat sitten vain Facebookiin rekisteröityneille. Kuten sisältöjen jakamiset ja kommentoinnit.

Tosin Facebookin kohdalla pitää nöyrästi myöntää se, että Facebookin taholta saattaa tulla taas yllättäen ja tilaamatta Facebookin taholta tehtyjä yksipuolisia muutoksia, jonka jälkeen tilanne voi olla tämänkin Facebook-ryhmän avoimuuden sekä näkyvyyden suhteen toinen…

* * * *

Eikä tässä vielä ihan kaikki.

Parhaillaan pienen pienen mediakonserin eli Suomi 2017 ajatuslaukomon Twitterissä; valtakunnan tämän hetken kuumimmat vaalirahatviittaukset:
> https://twitter.com/suomi2017

Myös Twitter on tarkoitettu kaikkien luettavaksi. Vain kommentointi ja edelleen jakamiset ovat mahdollisia rekisteröityneille käyttäjille.

* * * *

Vaan kun kaikki tietää. Kaikki ymmärtää. Isojakin asiakokonaisuuksia.

Aurinko paistakoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit murtukoot!

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): Perustuslaki, politiikka, populismi, populisti, Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.