Tavoite 100

Nykyaika on mahdollisuuksia täynnä. Meistä jokainen voi halutessaan perustaa omanlaisensa mediakonsernin. Tässä esittelyyn Suomi 2017 ajatushautomon Facebook, joka toivottavasti saavuttaa, jossain vaiheessa 100 peukuttajan määrän. Kansikuvaa pidän erityisen onnistuneena. Klikkaamalla kuvaa hiirelläsi, saat sen ruudullesi terävämpänä.

Minkälaisissa tunnelmissa Suomen 100-vuotis merkkipäivää juhlitaan?

Minkälaisissa tunnelmissa Suomen 100-vuotisen taipaleen merkkipäivää juhlitaan?

Kasvutavoite vuoteen 2017 mennessä on 100 peukuttajaa. Vaikka talous on kuralla, niin ollaanpahan jollakin alueella reilusti kasvu-uralla.

Suomi 2017 Facebook-ryhmä löytyy osoitteessa:
https://www.facebook.com/Suomi2017

Itse en ole atk-guruja, mutta vakaa tarkoitus on ollut ryhmää perustaessani sellainen, että ryhmän sisältöjä pystyvät lukemaan myös Facebookia visusti karttavat.

Täydet Facebookin tarjoamat mahdollisuudet avautuvat sitten vain Facebookiin rekisteröityneille. Kuten sisältöjen jakamiset ja kommentoinnit.

Tosin Facebookin kohdalla pitää nöyrästi myöntää se, että Facebookin taholta saattaa tulla taas yllättäen ja tilaamatta Facebookin taholta tehtyjä yksipuolisia muutoksia, jonka jälkeen tilanne voi olla tämänkin Facebook-ryhmän avoimuuden sekä näkyvyyden suhteen toinen…

* * * *

Eikä tässä vielä ihan kaikki.

Parhaillaan pienen pienen mediakonserin eli Suomi 2017 ajatuslaukomon Twitterissä; valtakunnan tämän hetken kuumimmat vaalirahatviittaukset:
> https://twitter.com/suomi2017

Myös Twitter on tarkoitettu kaikkien luettavaksi. Vain kommentointi ja edelleen jakamiset ovat mahdollisia rekisteröityneille käyttäjille.

* * * *

Vaan kun kaikki tietää. Kaikki ymmärtää. Isojakin asiakokonaisuuksia.

Aurinko paistakoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit murtukoot!

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): Perustuslaki, politiikka, populismi, populisti, Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s