Vaalirahoitus

Vuoden 2011 eduskuntavaalien jälkeen Suomessa alkoi toimimaan ilmiö nimeltä Facebook – tutka. Nyt tulin testanneeksi vieläkö tuo ilmiö, sosiaalisessa mediassa (SM), toimii? Yli puolue -, varallisuus – ja aaterajojen?

– Klikkaamalla Facebookattua hiirelläsi, saat sen ruudullesi isompana –

Eduskunnan virallisella Facebook - ryhmällä jo 2064 tykkäystä!

Eduskunnan virallisella Facebook – ryhmällä oli 4.2.2013 jo 2 064 tykkäystä!

Nyt eletään perjantaita 8.2.2013 ja kello lähestyy 17:30. Eikä mitään kohuntyttöstä taikka – poikasta olekkaan syntynyt?

Tehokkaasti toiminut Facebook – tutka ei taidakkaan enää toimia?

Ketään ei tunnu kiinnostavan se, että eduskunnan pääpuhemiesten vaalirahoittajat ovat edelleen piilossa.

Eurovaalien 2009 piti muuttaa vaalirahoitusilmoituksia ja – käytäntöjä avoimempaan suuntaan.  Vaan muistatteko, kuinka siinäkin pelissä loppujen lopuksi kävikään?

– Eurovaalit 2009 ja avaamattomat vaalirahoitusilmoitukset –

Toivotaan kuitenkin näin eduskunnan alkaneen kevätistuntokauden kunniaksi, että edes puhemiesten vaalirahoittajat ovat aina avoimesti kaikkien tiedossa. Joko näin tapahtuu kevään 2013 aikana? Se riippuu käsittääkseni ihan puhemiehistä itsestään.

Kokoomuksen ministerinä nykyisessä hallituksessa toiminut ja EK:n toimitusjohtajaksi siirtyneen Jyri Häkämiehen, vaalirahoitusilmoitus vuoden 2011 eduskuntavaaleista toimii hyvänä esimerkkinä, vaalirahoittajien kertomisen avoimuudesta. Myös kevätkaudelle 2013 valittujen parlamentaarisesti erittäin kokeneiden puhemiesten suuntaan.

Vaalirahoituksesta ja puolueiden tukemisesta viimeinkin avointa, iloista ja kaikkien hyväksymää toimintaa? Yli puolue -, varallisuus – ja aaterajojen?

Tässä vielä pieniä uuden ajan siemeniä. Kaikkien äänestäjien kannalta. Hyvä uutisia 25 kappaletta. Olkaa hyvät. Rauhan, rakkauden ja rispektin nimissä. Yli puolue -, varallisuus – ja aaterajojen.

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.