Vaalirahoitus

Vuoden 2011 eduskuntavaalien jälkeen Suomessa alkoi toimimaan ilmiö nimeltä Facebook – tutka. Nyt tulin testanneeksi vieläkö tuo ilmiö, sosiaalisessa mediassa (SM), toimii? Yli puolue -, varallisuus – ja aaterajojen?

– Klikkaamalla Facebookattua hiirelläsi, saat sen ruudullesi isompana –

Eduskunnan virallisella Facebook - ryhmällä jo 2064 tykkäystä!

Eduskunnan virallisella Facebook – ryhmällä oli 4.2.2013 jo 2 064 tykkäystä!

Nyt eletään perjantaita 8.2.2013 ja kello lähestyy 17:30. Eikä mitään kohuntyttöstä taikka – poikasta olekkaan syntynyt?

Tehokkaasti toiminut Facebook – tutka ei taidakkaan enää toimia?

Ketään ei tunnu kiinnostavan se, että eduskunnan pääpuhemiesten vaalirahoittajat ovat edelleen piilossa.

Eurovaalien 2009 piti muuttaa vaalirahoitusilmoituksia ja – käytäntöjä avoimempaan suuntaan.  Vaan muistatteko, kuinka siinäkin pelissä loppujen lopuksi kävikään?

– Eurovaalit 2009 ja avaamattomat vaalirahoitusilmoitukset –

Toivotaan kuitenkin näin eduskunnan alkaneen kevätistuntokauden kunniaksi, että edes puhemiesten vaalirahoittajat ovat aina avoimesti kaikkien tiedossa. Joko näin tapahtuu kevään 2013 aikana? Se riippuu käsittääkseni ihan puhemiehistä itsestään.

Kokoomuksen ministerinä nykyisessä hallituksessa toiminut ja EK:n toimitusjohtajaksi siirtyneen Jyri Häkämiehen, vaalirahoitusilmoitus vuoden 2011 eduskuntavaaleista toimii hyvänä esimerkkinä, vaalirahoittajien kertomisen avoimuudesta. Myös kevätkaudelle 2013 valittujen parlamentaarisesti erittäin kokeneiden puhemiesten suuntaan.

Vaalirahoituksesta ja puolueiden tukemisesta viimeinkin avointa, iloista ja kaikkien hyväksymää toimintaa? Yli puolue -, varallisuus – ja aaterajojen?

Tässä vielä pieniä uuden ajan siemeniä. Kaikkien äänestäjien kannalta. Hyvä uutisia 25 kappaletta. Olkaa hyvät. Rauhan, rakkauden ja rispektin nimissä. Yli puolue -, varallisuus – ja aaterajojen.

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s