Vuosi 2013

On toivottavasti parempi, iloisempi ja avoimempi kuvan yhteiskunnallisten näkymien suhteen. Pienin, mutta vakain askelin toimien. Voimme yhdessä vaikuttaa Suomen sekä EU:n todellisen hallintamuodon avautumiseen. Kun kaikki tietää. Kaikki ymmärtää.

"Suomen EU-politiikan tahtotila 2010-luvulla – seminaarin" osallistujat eli Vanhasen lista avattu

”Suomen EU-politiikan tahtotila 2010-luvulla – seminaarin”
osallistujat pyrittiin aggressiivisesti salamaan.
Tästä linkistä kiinnostuneille lisätietoa: Vanhasen lista avattu

Suomi 2017 – ajatushautomo toi vuoden 2012 aikana esille, muun muassa seuraavia käsitteitä, jotka kuvaavat menneillään olevia tapahtumia Suomessa ja EU:ssa:

* harmaa hallinto
* setelisolidaarisuus
* rehnponzi-huijaus
* nelikantainen toimintamalli

Vuosi 2013 näyttää löytyykö ko. käsitteille vastakaikua ns. virallisen todellisuuden piiristä. Luottamushan on kaiken inhimillisen toiminnan perusta. Niin yhteiskunnassamme. Kuin liiketoiminnan harjoittamisessa.

Ratkaisevaa lienee nyt se, että virallisen Suomen taholta vahvistetaan, mikä merkitys esimerkiksi perustuslailla on? Mitä tarkoitetaan pääministeri Kataisen peräänkuluttamalla rehellisyydellä?

”Kataisen mielestä nyt on aika olla rehellinen.”
Lähde: Verkkouutiset 31.12.2012

Näyttö päättäjiemme rehellisyyden laadusta lienee helpointa aloittaa tästä?
> Maan tapa läpivalaisuun

Kun kaikki tietää. Kaikki ymmärtää. Kipeitäkin asioita.

Jospa viimeinkin yhteisten asioiden hoitaminen voi olla iloista, avointa ja kaikkien yleisesti hyväksymää toimintaa? Hyvää alkavaa vuotta 2013!

– Kello on nyt kuin sattumalta 13:13 –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, EU, eurokupla, finanssikusetus, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.