Vuosi 2013

On toivottavasti parempi, iloisempi ja avoimempi kuvan yhteiskunnallisten näkymien suhteen. Pienin, mutta vakain askelin toimien. Voimme yhdessä vaikuttaa Suomen sekä EU:n todellisen hallintamuodon avautumiseen. Kun kaikki tietää. Kaikki ymmärtää.

"Suomen EU-politiikan tahtotila 2010-luvulla – seminaarin" osallistujat eli Vanhasen lista avattu

”Suomen EU-politiikan tahtotila 2010-luvulla – seminaarin”
osallistujat pyrittiin aggressiivisesti salamaan.
Tästä linkistä kiinnostuneille lisätietoa: Vanhasen lista avattu

Suomi 2017 – ajatushautomo toi vuoden 2012 aikana esille, muun muassa seuraavia käsitteitä, jotka kuvaavat menneillään olevia tapahtumia Suomessa ja EU:ssa:

* harmaa hallinto
* setelisolidaarisuus
* rehnponzi-huijaus
* nelikantainen toimintamalli

Vuosi 2013 näyttää löytyykö ko. käsitteille vastakaikua ns. virallisen todellisuuden piiristä. Luottamushan on kaiken inhimillisen toiminnan perusta. Niin yhteiskunnassamme. Kuin liiketoiminnan harjoittamisessa.

Ratkaisevaa lienee nyt se, että virallisen Suomen taholta vahvistetaan, mikä merkitys esimerkiksi perustuslailla on? Mitä tarkoitetaan pääministeri Kataisen peräänkuluttamalla rehellisyydellä?

”Kataisen mielestä nyt on aika olla rehellinen.”
Lähde: Verkkouutiset 31.12.2012

Näyttö päättäjiemme rehellisyyden laadusta lienee helpointa aloittaa tästä?
> Maan tapa läpivalaisuun

Kun kaikki tietää. Kaikki ymmärtää. Kipeitäkin asioita.

Jospa viimeinkin yhteisten asioiden hoitaminen voi olla iloista, avointa ja kaikkien yleisesti hyväksymää toimintaa? Hyvää alkavaa vuotta 2013!

– Kello on nyt kuin sattumalta 13:13 –

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, EU, eurokupla, finanssikusetus, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s