Tiitisen lista 2

Hyviä uutisia numero 17 – artikkelista löytyy  halutessanne mielenkiintoista taustatietoa Tiitisen listasta. Nyt tasavallan presidentti Sauli Niinistö on esittänyt Tiitisen listasta oman kantansa. Ja tämä ulostulo on erinomaisen hyvä asia, jos se johtaa todelliseen toimintaan.

Ovatko Suomen sisäiset Berliinin muurit murtumassa?

Ruotsihan on tämän asiakokonaisuuden käsittelyssä vuosikymmeniä meitä edellä.

Siksi olisi upeaa, että tuosta alun linkin takaa löytyviin Alpo Rusin, nyt Suomen Sveitsin suurlähettiläs ja Aarno Laitisen, Iltalehden toimittajan; esittämiin väittämiin saadaan viimeinkin läpivalaistusta. Mahdollisimman paikkansa pitävästi.

Myös listalla olevien henkilöiden itsensä kertomana. Jos se vielä on suinkin mahdollista.

Lue Sauli Niinistön laaja haastattelu Tiitisen listan tiimoilta Suomen Kuvalehdestä 39/2012, joka on ilmestynyt perjantaina 28.9.

MITÄ IHMETTÄ SUOMESSA ON TAPAHTUMASSA?

Nyt näyttää siltä, että Tiitisen listalla ei liene  ainakaan kokoomuksen edustajia.

Supo antamassa Tiitisen lista julkisuuteen vapaaehtoisesti?

Tämän uutisen myötä lienee saatu vahvistus sille, että Tiitisen listalla ei ole kokoomuksen edustajia? Miksi siis siirtää julkistamista vuoteen 2015?

Vuonna 2015 edessä ovat eduskuntavaalit. Vuonna 2014 taas eurovaalit. Joten julkistuksen osalta; ensitilassa lienee nyt ainoa oikea aikayksikkö?

Näin toimien saadaan asia pari vuotta kestävään avoimeen käsittelyyn ja aihe alta pois. Heti kuntavaalien jälkeen homma käyntiin. Vai mitä? Eikä tässä vielä kaikki.

Mikäli tämän Stasi-listan pikaisen julkistamisen puolesta voisi kuntavaalien yhteydessä myös äänestää, niin äänestysprosentti nousee helposti yli 70 prosentin! Aurinko paistakoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit murtukoot!

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.