Tiitisen lista 2

Hyviä uutisia numero 17 – artikkelista löytyy  halutessanne mielenkiintoista taustatietoa Tiitisen listasta. Nyt tasavallan presidentti Sauli Niinistö on esittänyt Tiitisen listasta oman kantansa. Ja tämä ulostulo on erinomaisen hyvä asia, jos se johtaa todelliseen toimintaan.

Ovatko Suomen sisäiset Berliinin muurit murtumassa?

Ruotsihan on tämän asiakokonaisuuden käsittelyssä vuosikymmeniä meitä edellä.

Siksi olisi upeaa, että tuosta alun linkin takaa löytyviin Alpo Rusin, nyt Suomen Sveitsin suurlähettiläs ja Aarno Laitisen, Iltalehden toimittajan; esittämiin väittämiin saadaan viimeinkin läpivalaistusta. Mahdollisimman paikkansa pitävästi.

Myös listalla olevien henkilöiden itsensä kertomana. Jos se vielä on suinkin mahdollista.

Lue Sauli Niinistön laaja haastattelu Tiitisen listan tiimoilta Suomen Kuvalehdestä 39/2012, joka on ilmestynyt perjantaina 28.9.

MITÄ IHMETTÄ SUOMESSA ON TAPAHTUMASSA?

Nyt näyttää siltä, että Tiitisen listalla ei liene  ainakaan kokoomuksen edustajia.

Supo antamassa Tiitisen lista julkisuuteen vapaaehtoisesti?

Tämän uutisen myötä lienee saatu vahvistus sille, että Tiitisen listalla ei ole kokoomuksen edustajia? Miksi siis siirtää julkistamista vuoteen 2015?

Vuonna 2015 edessä ovat eduskuntavaalit. Vuonna 2014 taas eurovaalit. Joten julkistuksen osalta; ensitilassa lienee nyt ainoa oikea aikayksikkö?

Näin toimien saadaan asia pari vuotta kestävään avoimeen käsittelyyn ja aihe alta pois. Heti kuntavaalien jälkeen homma käyntiin. Vai mitä? Eikä tässä vielä kaikki.

Mikäli tämän Stasi-listan pikaisen julkistamisen puolesta voisi kuntavaalien yhteydessä myös äänestää, niin äänestysprosentti nousee helposti yli 70 prosentin! Aurinko paistakoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit murtukoot!

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s