Presidentinvaalit 2012 – Keskustelutilaisuudet Euroopan tulevaisuudesta

”Keskustelutilaisuus Euroopan tulevaisuudesta” – sarjan tapahtumat jatkuvat. Koska kyse on koko Eurooppaa koskevasta keskustelusarjasta, niin toivon tasavallan presidentti Sauli Niinistön osallistuvan niihin aktiivisesti. Erittäin aktiivisesti. Myös jatkuvaan jälkiseurantaan ja – kommentointiin paneutuen.

Toivon myös, että hän hoitaa arvovallallaan kaikkiin tilaisuuksiin saataville myös simultaanitulkkauksen suomeksi. Tilaisuudessa pidetyt puheet on mielestäni saatava myös nettiin. Kunkin tilaisuuden jälkeen myös suomeksi. Tulla ymmärretyksi omalla kielellään on kaikkien menestyvien yhteisöjen perusta.

Valtaeliittihän on aina yhteiskuntamallista riippumatta olemassa. Harva tosin siihen tunnustaa kuuluvansa. Ja onhan se inhimillistä. Varsinkin, jos pystyy koko ajan päättäjänä toimimaan toisin kuin puheissaan lupaa.

Uskaltaako siis tasavallan presidentti Sauli Niinistö heti laittaa 1.3.2012 eduskunnassa antamansa vakuutuksen käytäntöön? Vai pitääkö tämän kaltaiset vakuutukset ymmärtää vain juristin suusta sujahtaneiksi sanasuhnuiksi?

”Minä, Sauli Väinämö Niinistö, jonka Suomen kansa on valinnut Suomen tasavallan presidentiksi, vakuutan, että minä presidenttinä toimiessani vilpittömästi ja uskollisesti noudatan tasavallan valtiosääntöä ja lakeja sekä kaikin voimin edistän Suomen kansan menestystä.”

– Klikkaamalla kuvakoostetta hiirelläsi, saat sen ruudullesi terävämpänä –

Suomi velkaannuttamalla vakuuksien kautta EU-liittovaltion osavaltioksi. Lisää internetistä – LJL 3/2011

Elekielen tulkintaa. Tasavallan presidentti Sauli Niinistön jalkaterien asennosta voidaan lukea tietoa siitä, että hän on kyllä kykenevä tekemään irtiottoja kansalaisten sekä oman kansankuntansa parhaaksi. Vaan uskaltaako edes hän?

Muuten. Mikseivät peruskansalaiset pääse kysymään päättäjiltämme asioista, joista ei haluta käydä julkista ja avointa keskustelua? Suoraan ja ilman sensuroivia välikäsiä. Kaikkein törkeintähän on ollut mielestäni se, että kiistatta kovaa vauhtia menossa olevasta EU-liittovaltiokehityksestä vaietaan. Också på svenska.

Suomi 2017 artikkelit aiheesta:

– Kokoomuksen presidenttiehdokkaan Sauli Niinistön kommentti perustuslain vaikuttavuudesta –


– Joukkoistaminen toimii myös valtaeliitin parissa –


– Erikoiset keskustelutilaisuudet Euroopan tulevaisuudesta jatkuvat –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): EU, eurokupla, finanssikusetus, korporatismi, Perustuslaki, talouselämä, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.