Presidentinvaalit 2012 – Vanhasen lista ja Twitter

Vuoden 2011 kuumin uutinen on ehdottomasti se, että joulupukkikin lukee lakia! Joulupukin mielestä perustuslain velvoitteet tulee saada käytännön elämässä toimintaan. Viimeinkin myös Suomessa.

Pukki haastaa kaikki laillisuusvalvojat ihmisoikeus- ja perustuslakirikollisten jahtiin. Elämä Suomessa ei voi enää jatkua selkärangattoman pampun tahtiin.

Vuoden 2012 presidentinvaalien vaalipäivän lähestyessä; on hyvä ottaa esille Suomi 2017 – ajatuslaukomon Twitter – kanavan satoa. Tämä uusi Twitterin uutisseinä – ominaisuus on ollut iloinen yllätys kaikille Twitterin käyttäjille. Pienellä 140 merkin määrällä on nyt saatavissa isosti tietoa jakoon. Click – click. Ja suomeksi; klik-klik.

1.
Finlandia-talon EU-seminaari 2.2.2009 – ”Suomen EU-politiikan tahtotila 2010-luvulla – seminaari”
* Vanhasen lista, miksi osallistujat salataan kokoomuksen EU-virkamiehen toimesta?
* Ketkä presidenttiehdokkaista olivat paikalla ja millä mandaatilla?

2.
Vahinkovakuutus- ja työeläkejärjestelmämme perustuslain vastaiset
* Perustuslaki- ja ihmisoikeusrikollisten määritelmät avoimeen keskusteluun.
* Sosiaali- ja terveysministeriön kannanotto asiaan tarvitaan ensi tilassa.

3.
Perustuslaki ”uudistuksen” todelliset vaikuttavuudet avoimeen esittelyyn
* Mahdollisen valtiopetoksen tunnusmerkit saatava avoimeen arviointiin.
* Tiedotusvälineiden rooli asian peittelyssä ihmetyttää (Finlandia-talo 2.2.2009?).

4.
Kuinka ison roskapankin EU tarvitsee?
* Missä menee valtiollisen viekkauden ja valehtelun raja?
* Vaalirahoittajat EU:ssa ja Suomessa 2000-luvun osalta avoimeen vertailuun.

5.
Päihteetön, iloinen ja henkinen vallankumous Suomessa käynnistynyt
* Saa aikaan iloisen mielen ja rohkeasti kyseenalaistavan käytöksen.
* Lähestyy raikkaalla tavalla tulevaisuuden asioita tämän päivän näkökulmasta.

Rauhan, rakkauden ja rispektin nimissä on hienoa huomata, että vaihtoehtoja nykymenolle on tarjolla. Omalta osaltani toivon, että Vanhasen listasta alkaa ”Rohkeasti Ulos Kabineteista” – liike (RUK).

Hyvää joulunaikaa kaikille ja Suomen sisäisiä Berliinin muureja murtavaa uutta vuotta 2012!

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, ay-liike, Conan Suomen kuninkaaksi, EU, eurokupla, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, Euroopan neuvosto, finanssikusetus, Finland wants Conan, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, politiikka, populismi, populisti, potilasjärjestöt, rasismi, rasisti, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.