Torikokous ja joukkoistaminen

Helsingissä käynnissä olevan Torikokous eli Occupy Helsinki – tapahtuman avainalueita listaisin esille seuraavasti. Aika hyvin avainalueet osuvat näemmä ajankohtaiseen uutisvirtaan.

– Klikkaamalla kuvakoostetta hiirelläsi, saat sen ruudullesi terävämpänä –

Eurokupla ja Euroopan velkojen verkosto ei tule ratkeamaan ”Pumppu ja Pamppu”-menetelmällä.

Torikokous Helsinki – Occupy Helsinki. Aamutunnelmia 31.10.2011.

Aurinko paistakoot, paikkansa pitävä tieto kulkekoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit murtukoot!

Kiitokset koosteiden tekemisessä auttaneille. Omasta elämäntilanteestani johtuen; listaisin Torikokoukselle, ajatuksen tasolla työstettäviä avainaiheita seuraavaan järjestykseen:

1. Vaalirahoituksen avaaminen Suomessa koko 2000-luvun osalta.
2. Ihmisoikeustilanne työssään vammautuneiden ja sairastuneiden näkökulmasta.
3. Miten sekä keiden toimesta velkarahaa luodaan ja siirretään?

Toki ymmärrän, että nämä aiheet kiinnostavat vasta, kun omaan lompakkoon/persnahkaan tai lähipiiriin osuu jotain sellaista, joka sotkee siihen asti eletyn elämät perusteet perusteellisesti.

* * * * * * * * * *

Torikokous Helsinki – Occupy Helsinki virallinen Twitter – kanava löytyy tästä linkistä.

Sieltä kautta klikkailen löytyy siten virallisemmat kuulumiset. Käykää myös rohkeasti paikan päällä, koska nyt Suomessa käynnissä oleva henkinen vallankumous vaatii aina myös henkilökohtaisia tapaamisia, joissa ajatuksia vaihdetaan kaikessa rauhassa kasvokkain. Rauhan, rakkauden ja rispektin nimissä.

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): EU, eurokupla, finanssikusetus, kansalaisjärjestöt, korporatismi, korruptio, maan tapa, Perustuslaki, potilasjärjestöt, vaalirahoitus Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.