Torikokous ja joukkoistaminen

Helsingissä käynnissä olevan Torikokous eli Occupy Helsinki – tapahtuman avainalueita listaisin esille seuraavasti. Aika hyvin avainalueet osuvat näemmä ajankohtaiseen uutisvirtaan.

– Klikkaamalla kuvakoostetta hiirelläsi, saat sen ruudullesi terävämpänä –

Eurokupla ja Euroopan velkojen verkosto ei tule ratkeamaan ”Pumppu ja Pamppu”-menetelmällä.

Torikokous Helsinki – Occupy Helsinki. Aamutunnelmia 31.10.2011.

Aurinko paistakoot, paikkansa pitävä tieto kulkekoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit murtukoot!

Kiitokset koosteiden tekemisessä auttaneille. Omasta elämäntilanteestani johtuen; listaisin Torikokoukselle, ajatuksen tasolla työstettäviä avainaiheita seuraavaan järjestykseen:

1. Vaalirahoituksen avaaminen Suomessa koko 2000-luvun osalta.
2. Ihmisoikeustilanne työssään vammautuneiden ja sairastuneiden näkökulmasta.
3. Miten sekä keiden toimesta velkarahaa luodaan ja siirretään?

Toki ymmärrän, että nämä aiheet kiinnostavat vasta, kun omaan lompakkoon/persnahkaan tai lähipiiriin osuu jotain sellaista, joka sotkee siihen asti eletyn elämät perusteet perusteellisesti.

* * * * * * * * * *

Torikokous Helsinki – Occupy Helsinki virallinen Twitter – kanava löytyy tästä linkistä.

Sieltä kautta klikkailen löytyy siten virallisemmat kuulumiset. Käykää myös rohkeasti paikan päällä, koska nyt Suomessa käynnissä oleva henkinen vallankumous vaatii aina myös henkilökohtaisia tapaamisia, joissa ajatuksia vaihdetaan kaikessa rauhassa kasvokkain. Rauhan, rakkauden ja rispektin nimissä.

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): EU, eurokupla, finanssikusetus, kansalaisjärjestöt, korporatismi, korruptio, maan tapa, Perustuslaki, potilasjärjestöt, vaalirahoitus Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.