Erikoiset keskustelutilaisuudet Euroopan tulevaisuudesta jatkuvat

Seuraavana tapahtumapaikkana on valtioneuvoston ilmoituksen mukaan Tampere 7.11.2011.

Tampereella alustajina pääministeri Jyrki Katainen, Saksan valtiovarainministeri Wolfgang Schäuble ja valtiovarainministeri Jutta Urpilainen. Klikkaamalla artikkelin kuvia hiirelläsi, saat ne ruudullesi terävimpinä.

Valtioneuvoston kanslia, ulkoministeriön Eurooppatiedotus ja Tampereen yliopisto järjestävät keskustelutilaisuuden Euroopan tulevaisuudesta maanantaina 7.11.2011 Tampereen yliopiston juhlasalissa kello 11.00 – 12.30.

HUOMIOITAVAA! Tilaisuus on jo täynnä.

Maan tavan mukaiset; yksisuuntaiset, EU-tilaisuudet tulevat voimistamaan EU:n vastaisia kantoja myös Suomessa. Muistatteko vielä mitä tapahtui Helsingin tilaisuudessa 7.9.2011?

Näitä EU-tilaisuuksia pitäisi järjestää jäähalleissa, jotta edes yksi pääministerin suulla annettu EU-lupaus tulee lunastettua. Avoimet yleisökysymykset Euroopan unionista halutaan pitää piilossa…

Onkin syytä nostaa esille kokoomuksen isänmaallisen siiven Jorma Jaakkolan ajankuvaraportit. Ajalta, kun Suomi Euroopan unioniin liittyi ja kansa sai annettujen tietojen valossa äänestää EU-jäsenyydestä.

Ovatko kaikki Euroopan unioniin liittyvät päätöksen teon valmistelut ja päätökset edelleen suomalaisilta salaisia? Perustuslain "uudistuksen" HE 60/2010 (LJL 3/2011) todellinen vaikuttavuus?

Linkki nettikirjaan Salaten ja valehdellen Euroopan unioniin

Saako asioista Suomessa puhua niiden oikeilla nimillä? Varsinkin EU-asioista?

Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella”

Aiheeseen liittyvä Suomi 2017 – artikkeli:

– Onnittelut EU-liittovaltioon ja Natoon viemisestä! –

 

 

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, EU, eurokupla, finanssikusetus, korporatismi, Perustuslaki Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.