Joukkoistaminen toimii myös valtaeliitin parissa

”Uudistettu” perustuslain versio HE 60/2010 (LJL 3/2011) hyväksyttiin eilen eduskunnassa äänin 118 -40.

Tarkempi katsaus äänestyksen tulokseen ja äänestäjien kommentteihin seuraavasta Uusi Suomi linkistä – Finis Finlandiae. Rip 1917-2011. Näin eduskunta äänesti perustuslain muutosesityksestä (linkki toiminnassa 22.10.2011 kello 18:37)

Tiedotusvälineiden uutispimento perustuslain 1§, 94§ ja 95§ koplauksen merkittävyyden suhteen piti melkein loppuun asti. Kun eduskunta äänesti asiasta kello 13 alkaneen täysistunnon alussa, niin verkkolehti Uusi Suomi julkaisi erittäin merkittävästä aiheesta uutisen kello 10.55.

Timo Soini toivottomassa tilanteessa: ”Käsittämätöntä nöyristelyä” Julkaistu: 21.10.2011 10:55 (linkki toiminnassa 22.10.2011 kello 17:55)

No ei siinä mitään. Keskustelu perustuslaki ”uudistuksen todellisista vaikuttavuuksista jatkuu netissä, turuilla ja toreilla kuumana.

Eppu Normaali: "...Jos kaljahuuruista herätätte maan, kansan päät voi alkaa vaikka toimimaan..."

Eppu Normaali: ”…Jos kaljahuuruista herätätte maan, kansan päät voi alkaa vaikka toimimaan…”

Tasavallan presidentti Tarja Halosen vaikenemista ihmettelen. Taas kerran.

Uusi Suomi Puheenvuoro/Promerit.net – kuvakoosteessa tunnelmia kiteytetään näin – Isoin EU jytky kautta aikojen! (linkki toiminnassa 22.10.2011 kello 18:30)
– linkki korjattu 7/2015

Joukkoistaminen valtaeliitin keskuudessa toimii myös hyvin

Myös vallankahvassa olleet ja siellä olevat pyrkivät omalta osaltaan vaikuttamaan eduskunnan päätökseen. Tosin hiljaisuudessa tapahtuvan suoran vaikuttamisen keinoista ja käytetyistä rahasummista en pysty esittämään arvioita. Oheinen iso ilmoitus julkaistiin Helsingin Sanomissa perustuslain toisena ja ratkaisevana äänestyspäivänä 21.10.2011 ja julkaisen sen toistamiseen veloituksetta. Itselleni teki suuria vaikeuksia ymmärtää vetoomuksen teksti. Kunnes tajusin, etten varmaankaan kuulunut tarkoitettuun kohderyhmään. En piere ranskalaisittain parfyymejä. Ainakaan vielä.

– Klikkaamalla kuvia hiirelläsi, saat sen ruudullesi isompana –

Vaalirahoittajia, vai? Mitä organisaatioita vetoomuksen allekirjoittaneet henkilöt edustavat tai ovat edustaneet? Entä puolisot tai elämänkumppanit? Mainostilan hinta ja maksajat?

Mielenkiintoista on jossain vaiheessa saada tietää se, että kuinka moni tuon kallishintaisen vetoomuksen allekirjoittajista osallistui EU-seminaariin Finlandia-talossa 2.2.2009 ja minkä organisaation edustajana.

Tärkeää tietää. Keitä tiedotusvälineiden, kansalaisjärjestöjen, rekisteröityneiden puolueiden edustajia paikalla oli? Osallistuiko  EU-organisaatioiden henkilöitä seminaariin? Keitä kaikkia ja mistä? 5.5.2013 päivitys > Korkeimman hallinto-oikeuden päätös Vanhasen listasta.

 

Itse pidän äärettömän tärkeänä sitä, että ”Suomen EU-politiikan tahtotila 2010-luvulla” -seminaarin 2.2.2009 osallistujatiedot saadaan pikaisesti avoimeen julkisuuteen. Luonnehtihan talouskomissaari Olli Rehn puheensa alussa tilaisuutta EU-politiikan Korpilammeksi. Keitä paikalla oli ja ketkä heitä käskyttivät? Ja mihin suuntaan? Verovaroilla järjestettyjen EU-tilaisuuksien osallistujatietojen salaaminen ainakin itseäni ihmetyttää. Eletäänhän sentään jo vuotta 2011.

Muuten. Helsingin Sanomissa 21.10.2011 julkaistun ”VETOOMUS EUROOPPALAISEN DEMOKRATIAN JA YHTEISKUNTARAUHAN PUOLESTA” yksi allekirjoittajista oli kuin sattumalta Finlandia-talolla pidetyn ja valtaeliitille tähdätyn EU-seminaarin isäntä. Pääministeri Matti Vanhanen, keskustapuolue. Nykyinen Perheyritysten liitto ry:n toimitusjohtaja. Tuossa valtioneuvoston päätöksellä salatussa Vanhasen EU-listassa on alustavien tietojen mukaan enemmän nimiä kuin Tiitisen listassa. Lukumääräisesti myös enemmän nimiä kuin myös tiukasti salatussa vakuutuslääkärilistassa.

Herää kysymys, mistä kaikesta Euroopan unionin suuntaan sovitusta ja suunnitellusta me emme täällä katu- ja ruohonjuuritasolla vieläkään tiedä…?

Tulevaisuus paljastaa, minkälaisia yhtäläisyyksiä Tiitisen listan, Vanhasen listan ja vakuutuslääkärilistan välillä vallitsee. Tuon EU-seminaarin 2.2.2009 merkitys Suomen EU-lähihistoriassa on siten vielä auki.

Ja pakko myöntää, että epäonnistuin, kun yritin joukkoistaa Helsingin Sanomien politiikan toimitusta helmi-maaliskuussa. Vielä silloin kohdallani toimineen Facebookin kautta. Ehkäpä aihe ei ollut tällä kertaa tarpeeksi tärkeä. Vaan tulipahan ainakin yritettyä.

– Helsingin Sanomien politiikan toimituksen joukkoistamisyritys –

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, EU, eurokupla, finanssikusetus, kansalaisjärjestöt, korporatismi, mediasensuuri, Perustuslaki, talouselämä, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Joukkoistaminen toimii myös valtaeliitin parissa

 1. Kuka kulloinkin kuuluu valtaeliittiin? On mielenkiintoinen kysymys. Myös hyvin ajankohtainen.

  Voidaanko erilaisiin listoihin nimensä saaneista henkilöistä tehdä aikalaisanalyysiä? Niiden ilmestysajankohdasta tähän päivään asti. Peilaten myös tuota tietoa tässä Suomi 2017 artikkelissa esiteltyyn tapaan ”uudistaa” perustuslakimme.

  Samalla olisi tärkeää saada yliopistotasoinen tutkimus kaikkeen perustuslain ”uudistuksesta” tapahtuneeseen tiedonvälitykseen mediassa. Niin virallisessa mediassa kuin sosiaalisessa mediassa (SM). Ottaen tarkasteluun myös tiedonvälitys puolueiden omissa lehdissä ennen ja jälkeen eduskuntavaalien 2011.

  Esimerkiksi. Jättikö Helsingin Sanomat jotain kertomatta perustuslain ”uudistuksen” todellisesta vaikuttavuudesta? Ja jos jätti, niin miksi? Miten Yleisradio hoiti tässä asiassa vallan vahtikoiran rooliaan?

  Lopussa oleva kohta 4 takaa löytyy kokoomuksen isänmaallisen siiven edustajan, Jorma Jaakkolan ajankuvaraportti 1990-luvun EU-lähihistoriaamme ja perustuslakiin liittyen.

  1. http://fi.wikipedia.org/wiki/EEC-vetoomus
  EEC-vetoomus
  Loikkaa: valikkoon, hakuun

  EEC-vetoomus oli vastalause Suomen hallituksen pyrkimykselle solmia vapaakauppasopimus EEC:n (josta muodostui Euroopan yhteisö) kanssa. Se julkaistiin maksettuna ilmoituksena Helsingin Sanomissa 19. syyskuuta 1973 otsikolla EEC-vapaakauppasopimus torjuttava. Vetoomus kohdistettiin ”tasavallan presidentille, hallitukselle ja eduskunnalle”.

  – AVOIN VÄLIKYSYMYS ALLEKIRJOITTAJISTA?

  Kuinka monta heistä on tehnyt sellaisen työuran, että on nyt eläkeiän kynnyksellä tai eläkkeellä olevana euromiljonääri? Minkälaisten työnantajien ja arvojen parista tuo rehellisesti ansaittu omaisuus on kertynyt?

  2. http://fi.wikipedia.org/wiki/Toimittajaliitto

  Peruskysymys on se, että toimiiko tällä hetkellä tiedonvälityksen saralla vastaavia toimittajajärjestöjä tai vastaavia? Jotka hyödyntävät kaikessa hiljaisuudessa aikalaistensa oppia omien valta-asemiensa petaamiseen? Mikä on tilanne yliopistomaailmassa tiedonvälitystä opettavien opettajien suhteen?

  Toimittajaliitto
  Loikkaa: valikkoon, hakuun

  Toimittajaliitto oli suomalainen vasemmistolainen toimittajayhdistys.

  Yleisradion MOT-ohjelman toimittaja Jouni Tervo toi yhdistyksen jäsenten nimilistan esille vuonna 2000. Suomen Journalistiliitto väitti nimilistan julkistamista laittomaksi, ja valitusten vuoksi lista poistettiin ohjelman verkkosivuilta. Tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio käsitteli asian ja totesi vapauttavassa ratkaisussaan, ettei nimilistan julkaisemiselle ollut laillista estettä, koska se oli osa yhteiskunnallisesti tärkeää journalistista kokonaisuutta.

  3. Suomi24 / Yhteiskunta / Maailman menoa / TOIMITTAJALIITON JÄSENET

  – HUOM! 30.8.2012 kello 12,30. Kirjateksti lainaukset viittaavat http://www.journalismi.info sivustoon. Joka on jostain syystä lopettanut toimintansa? Siinä esille nostettua Martti Valkosen kirjaa Sananvapaus kauppatavarana on edelleen saatavissa hyvin varustetuista kirjakaupoista ja kirjastoista kautta maan.

  Aalto, Matti
  Ahola, Keijo
  Ailasmaa, Eija
  Airaksinen, Jukka
  Alanen, Pellervo
  Alanen, Kaarina
  Alatalo, Liisa
  Alitalo, Tuike
  Almonkari, Ilkka
  Andersson, Arja
  Andersson, Dag
  Ansio, Jari
  Ansio, Annamaija
  Arvassalo, Jukka
  Autiosaari, Riitta
  Autiosaari, Toivo

  Backström, Carita
  Baer, Petteri
  Bengs, Hellevi
  Bengs, Christer
  Berger, Martti
  Berndtson, Klas
  Björkenheim, Susanne
  Blåfield, Paula
  Blåfield, Antti

  Carlsson, Marianne
  Cederström, Kanerva

  Eerikäinen, Hannu
  Einola, Karetta
  Erjos, Mikko
  Eskola, Atte

  Forsström, Raija
  Fransberg, Klas
  Fredriksson, Peter
  Furuholm, Tapio

  Ginman, Susanne
  Grönholm, Jouko
  Grönick, Ritva
  Gustavsson, Sixten

  Haapala, Heikki
  Haila, Yrjö
  Hakala, Asko
  Hakanen, Yrjö
  Hakkola, Matti
  Halla, Tarja
  Halme, Reto
  Halmetoja, Raila
  Halonen, Ilpo
  Hanen, Gunnell
  Happonen, TM
  Heikkilä, Inga
  Heikkinen, Jukka
  Heininen, Lassi
  Heinonen, Eino
  Heiskanen, Juha
  Hellman, Heikki
  Helminen, Marjut
  Hietanen, Risto
  Hietaniemi, Helena
  Hokkanen, Lauri
  Hirvonen, Jussi
  Hoikkala, Tommi
  Holmila, Paula
  Holopainen, Irma
  Hongisto, Kari
  Honkanen, Pertti
  Honkanen, Kai
  Hortans, Hans
  Houni, Pirjo
  Hovi, Jaakko
  Huovila, Markku
  Hyvärinen, Matti
  Häggman, Lars-Erik
  Häggman, Pirkko
  Häikiö, Heikki
  Hämäläinen, Terttu
  Hänninen, Antti
  Hänninen, Paul

  Idman, Irja
  Iisalo, Seppo
  Ilola, Iris
  Isaksson, Carola

  Jaakkola, Juha
  Jaakkola, Reino
  Jalonen, Pertti
  Jalonen, Riitta
  Jauho, Sinikka
  Jokinen, Urho
  Joutsalmi, Sinikka
  Jyrkiäinen, Jyrki
  Jänis, Jukka
  Jänis, Maija

  Kaarela, Mikko
  Kaatikko, Heikki
  Kajaniemi, Juha
  Kalmakurki, Reijo
  Kamu, Monna
  Kanerva, Unto
  Kangas, Pertti
  Kankaanpää, Cay
  Kankaanpää, Eero
  Karikoski, Kaisa
  Karkkolainen, Heikki
  Kaspio, Allan
  Kaurismäki, Aki
  Kelloniemi, Erkki
  Keteli, Veikko
  Kihlström, Lasse
  Kiljunen, Jukka
  Kimmel, Veli-Matti
  Kivelä, Unto
  Kivinen, Sulo
  Kiviniemi, Pentti
  Koivusalo, Veikko
  Korhonen, Mirjam
  Korkea-aho, Markku
  Korpela, Helena
  Koskenniemi, Tuula
  Kosola, Martti
  Koste, Aulikki
  Koste, Timo
  Kovanen, Hilkka
  Kujamäki, Pentti
  Kulmanen, Marjukka
  Kulmanen, Juha
  Kultalahti, Pertti
  Kymäläinen, Mauri
  Kyntömaa, Airi
  Köhler, Christine
  Könönen, Juha

  Laakkonen, Teuvo
  Laakso, Jakke (Jaakko)
  Laakso, Terttu
  Laine, Seppo
  Laine, Matti
  Lampi, Eija
  Lampi, Ilkka
  Lappalainen, Vesa
  Laurikainen, Sampo
  Lehtinen, Tuula
  Lehtinen, Eeva
  Lehto, Juhani
  Lehtonen, Kimmo
  Lehtonen, Kauno
  Lehtonen, Raini
  Lehtonen, Mikko
  Lempinen, Kari
  Leppänen, Airi
  Leppänen, Kari
  Liljelund, Tessa
  Lindberg, Laila
  Lindfors, Jorma
  Lindfors, Jukka
  Lindholm, Jussi
  Lindholm, Bengt
  Lindholm, Carl-Eric
  Linnalaakso, Jukka
  Linsiö, Timo
  Linsiö, Tuula
  Lintonen, Kati
  Lipponen, Päivi
  Lohikoski, Mikko
  Loikkanen, Torsti
  Luoto, Santtu

  Malin, Liisa
  Manninen, Erkki
  Martin Christer
  Marttinen, Hannu
  Mattila, Jorma
  Mattson, Mauri
  Mattsson, Börje
  Mattsson, Monika
  Mauno, Auli
  Melakoski, Cai
  Melakoski, Kaarina
  Metsälampi, Erkki
  Micklin, Thomas
  Miikkulainen, Anitta
  Mikkonen, Teuvo
  Moring, Tom
  Moring, Kirsikka
  Moustgaard, Christian
  Mäntylä, Jorma
  Määttä, Sirkku
  Mönkkönen, Urpo

  Nieminen, Hannu
  Nikkilä, Reijo
  Nordberg, Auli
  Nummijärvi, Raija
  Nurminen, Marjatta
  Nurmio, Hannu
  Nuutinen, Arvo
  Nylund, Glen
  Nylund, Heikki

  Oittinen, Vesa
  Oksala, Raimo
  Oksanen, Tauno
  Oksanen, Hannu
  Ollilainen, Pekka
  Ovaskainen, Kai

  Paalanen, Naani
  Paavolainen, Paula
  Packalen, Bengt
  Pajunen, Tuulikki
  Pajunen, Rauno
  Pakaslahti, Riitta
  Pakaslahti, Johannes
  Pallasmaa, Sirkku
  Pasanen, Reijo
  Pekkarinen, Eino
  Perä, Terttu
  Piitulainen, Leo
  Pilvi, Väinö
  Pirinen, Hannu
  Pitkänen, Ritva
  Pitkänen, Juhani
  Porri, Hannele
  Pärnänen, Outi
  Pääkkönen, Matti
  Pöyhönen, Tiina
  Pöysä, Jorma

  Raitio, Pellervo
  Raittila, Pentti
  Raivio, Kari
  Raivio, Sinikka
  Ranni, Arja
  Rauss, Sinikka
  Ravela, Timo
  Rekola, Juha
  Rentola, Kimmo
  Repo, Petri
  Repo, Pirkko
  Repo, Risto
  Repo, Taina
  Rintala, Anna-Maija
  Rislakki, Jukka
  Ronkainen, Leena
  Rossi, Matti
  Rotkirch, Kristina
  Rovamo, Pertti
  Ruikka, Mirjam
  Ruotsalo, Anssi
  Rutanen, Reijo
  Räike, Tuula
  Räike, Ilmari

  Saarinen, Merja
  Sajama, Sinikka
  Salin, Olli
  Sallamaa, Kari
  Salmen, Leif
  Salmi, Pauli
  Salminen, Kai
  Salminen, Olli
  Salo, Markku
  Salonen, Juhani
  Salonen, Kristiina
  Saloriutta, Jorma
  Sarje, Kimmo
  Sauli, Iiris
  Savolainen, Sanna
  Schalin, Laila
  Seilonen, Kalevi
  Seppälä, Annamaija
  Seppänen, Kari
  Sevon, Ritva
  Sillanpää, Raimo
  Silvonen, Jussi
  Sinnemäki, Anssi
  Sundberg, Ralf
  Suni, Markku
  Suomalainen, Jouni
  Suominen, Anne
  Susi, Erkki
  Söderström, Solbritt

  Taari, Juhani
  Tamminen, Timo
  Tapaninen, Mikko
  Tapaninen, Mirja
  Tapio, Kari
  Tapola, Lasse
  Tapola, Pekka
  Tavi, Liisa
  Tegelman, Pekka
  Teikola, Arja
  Teittinen, Tuija
  Tennilä, Jukka
  Tikkanen, Matti
  Tolvanen, Margareta
  Torvalds, Nils
  Torvinen, Pauli
  Tulkki, Pasi
  Tulusto, Esko
  Tuomi, Raimo
  Tuominen, Eero

  Udd, Risto
  Ukkonen, Esko
  Uljas, Risto
  Urpelainen, Kalevi
  Uusiniemi, Markku

  Vala, Erkki
  Valkonen, Markku
  Wallendarf, Tauno
  Valpola, Auli
  Vanajas, Lea
  Vekkeli, Jukka
  West, Taina
  Vesteri, Jarmo
  Vesterinen, Riitta
  Westman, Juhani
  Viialainen, Riitta
  Virkkunen, Juha
  Virta, Timo
  Virtanen, Pekka J.
  Virtanen, Telle
  Vuorela, Marja
  Vuorio, Hannu

  Åberg, Kristian

  Älli, Heikki

  Toimittajaliiton jäsenistä melkoinen määrä on Tampereella tiedotusoppia opiskelleita henkilöitä. Toimituksista ja yliopistoista eivät lainkaan kaikki taistolaisuuteen vetoa tunteneet tiedotusalan ihmiset ilmoittautuneet mukaan liittoon, joten luettelo ei ole uskonlahkon jäsenten kattava esittely.

  – AVOIN VÄLIKYSYMYS?

  Kuinka monta heistä on tehnyt sellaisen työuran, että on nyt eläkeiän kynnyksellä tai eläkkeellä olevana euromiljonääri? Minkälaisten työnantajien ja arvojen parista tuo rehellisesti ansaittu omaisuus on kertynyt?

  – Sitten journalismi.info kirjan lainauksiin –

  [Siirry sivun yläreunaan]

  VERKOSTUMISEN ETUJOUKKO

  MOT-ohjelman aloittama tapahtumaketju osoittaa, että piilottelevat taistolaiset myötäilijöineen ovat onnistuneet säilyttämään vahvan otteen Suomen mediaan ja valvomaan julkisuutta. Takavuosien tovereita on edelleen lukuisasti johtavilla paikoilla ja mitä merkillisimmissä suojatyöpaikoissa, joista käsin he pystyvät hoitamaan verkostonsa etuja.

  Toimittajaliitto oli ollut aikoinaan sosiaalidemokraattisesta puolueesta irtaantuneen skogilaisen siiven toimittajien ideologisista syistä syntynyt ammatillinen järjestö. Sen vaiheet heijastelevat 1950-80 -lukujen Suomen kiihkeää politikointia. Silloin monet poliittiset ryhmät ottivat rahaa vastaan ulkomailta idästä tai lännestä.

  Toimittajaliitto oli neuvostorahan äärellä. Liitto liukui kommunistipuolueen vähemmistösiiven syliin ja taistolaiseksi. Siinä aatteellisessa sargassomeressä uiskenteli kirjava joukko taistolaisia, stallareita eli vähemmistökommunisteja, entisiä skogilaisia, tannerilaisten vastustajia, vasemmistoradikaaleja, äärivasemmistolaisia ja muita revisionistien halveksijoita.

  Ideologisesti aktiiviset henkilöt vetivät mukaansa ystäviään ja kavereitaan, radikaaleja opiskelijoita ja median työntekijöitä. Kokoelman täydensi jokin määrä tahdottomia henkilöitä, jotka eivät uskaltaneet jäädä yksin, kun heidän kaverinsa hurahtivat taistolaisuuteen.

  Porukkaa on hankala määritellä muulla kuin kielteisellä tavalla: liittoon ei kuulunut enemmistökommunisteja eikä sosiaalidemokraatteja, ei myöskään porvareita paitsi jokunen maalaisliittolainen ja uraansa rakentavia kokoomuksen nuorisoradikaaleja. Heitä yhdisti halu valtaan hinnalla millä tahansa.

  Ota heistä sitten selvää, vaikka siihen ei ulkopuolisten tarvitsekaan ryhtyä. He itse heräsivät antamaan viestin itsestään talvella 2000, koska he loukkaantuivat, kun MOT:n dokumenttiohjelma toi heidän oman Toimittajaliittonsa jäsenluettelon julkisuuteen.

  Kutsun tässä kirjoituksessa Toimittajaliiton jäsenkuntaa ja ideologista lähipiiriä ”toveriverkoksi”. Se tunnustaa tuon ryhmän varhaisen kyvyn verkostua, organisoitua, jo paljon ennen kuin verkostumisesta tuli muoti-ilmiö.

  [Siirry sivun yläreunaan]

  TOVERIVERKKO

  Toimittajaliitto on yksi avain stalinistien perinnön selvittämiseen Suomen mediassa. Yleisön on saatava tietää toimittajien poliittinen arvomaailma, koska se vaikuttaa mitä suurimmassa määrin toimittajien aihevalintoihin ja juttujen sisältöön. Salaliitot ja toveriverkon halu salata omat poliittiset taustansa eivät sovi avoimeen yhteiskuntaan.

  Omina kiihkon aikoinaan toveriverkon jäsenet tuskin sallivat yksilönsuojaa kenellekään eikä ainakaan toisinajatteleville. Toverit halusivat valtaa, mutta heidän valtansa ei olisi ollut demokraattista eivätkä he olisi sallineet valtaanpäästyään enää uusia vaaleja. Satu Hassi on tuoreeltaan sanonut luojan lykyksi sitä, ettei hänen porukkansa saanut aikoinaan 1970-luvulla todellista valtaa. (Kansan Uutiset, 5.1.01)

  Hassi on sittemmin päässyt käsiksi todelliseen valtaan ja äänestäjät voivat vain ihmetellä, onko hän yhä entiseen tapaan johdateltavissa harhaan ja typeryyksiin kuten neljännesvuosisata sitten ja johdattaako hän itse äänestäjiään edelleenkin samalla tavalla harhaan. Hassin mukaan tuolloisia stalinisteja ja muita toveriverkkojen jäseniä on yhä edelleen hyvin lukuisa määrä erilaisissa avaintehtävissä Suomessa.

  Tässä kohdassa Hassin sanaan voi luottaa, sillä hän tuntee toverinsa. Erilaisten toveriverkkojen jäseniä on käyttämässä valtaa niin mediassa kuin valtion ja kuntien elimissäkin ja heistä valtaosa pyrkii kaikin tavoin peittelemään taustaansa voidakseen ajaa omia ja ryhmänsä etuja muun yhteiskunnan kustannuksella.

  Median toveriverkko on vain yksi monista verkoista ja ne kaikki muodostavat yhdessä yhteiskunnan verkottumisjärjestelmät. Vastaavia hyvä-veli- ja hyvä-sisar -verkkoja paljon valtaa käyttelevistä piilottelevista vapaamuurareista alkaen on kautta yhteiskunnan ministeriöiden virkamiehistä koulujen opettajiin, asianajajista tuomareihin, kirjailijoista näyttelijöihin ja kuvataiteilijoihin, pankkiireista liikemiehiin.

  Niin kauan kuin verkostot keskittyvät lintuharrastukseen tai pitsinnypläykseen, ei niistä koidu harmia, mutta kun ne tavoittelevat valtaa yhteiskunnassa muiden ylitse ja kustannuksella omaksi edukseen, on niiden arvomaailmaa tutkittava. Se on median tehtävä yhteiskunnan työnjaossa. Media itse ei saa ryhtyä estämään tutkimuksia.

  Tovereita yhdistänyt stalinistinen ajattelutapa on kiivaimmillaan fanaattista fundamentalismia. Yhteiskuntafilosofiana, ideologiana ja poliittisena liikkeenä se on rinnastettavissa fasismiin, natsismiin ja uusnatsismiin. Uskonnollisena hurmoksena sitä voinee verrata islamin erilaisiin fundamentalisteihin. Nekin ovat valmiita tuhoamaan ja tappamaan muita oman uskonsa lujittamiseksi ja jumalansa ylistämiseksi.

  Kun Ruotsissa neljä suurta sanomalehteä yhteisestä päätöksestä alkoi julkaista uusnatsien kuvia ja nimiä, antoivat monet toveriverkon jäsenet asialle Suomessa innokkaan kannatuksensa. Samaan aikaan taistolaiset itse Suomen mediassa saivat ja saavat nauttia salaisuuden suojasta ja suojatyöpaikkojensa ylellisyydestä.

  Toimittajaliiton jäsenkuntaa yhdisti tietenkin vallanhalun ohella surkean epäitsenäinen ajattelu, joka hyväksyi ihanteeksi jatkuvaan terroriin ja joukkomurhaamiseen perustuvan diktatorisen yhteiskuntamallin. Taistolaisia ei voi pitää hengen jättiläisinä vaikka heidän aikaansaamansa melu ylitti kaikki sallitut desibelirajat. Heidän kellokkaitaan luonnehditaan merkillisen usein älymystöksi — aivan kuin aito älymystö olisi verenhimoista ja hyväksyisi miljoonien ihmisten joukkomurhat aatteen nimissä.

  Tämän epäinhimillisen poliittisen liikkeen historia itse selvittää, miksi viisaimmat ja inhimillisimmät toimittajaliiton jäsenet ovat alkaneet hävetä omaa menneisyyttään. Häpeästä huolimatta suomalaisen journalismin historia edellyttää pitkää keskustelua Toimittajaliitosta.

  4. http://koti.mbnet.fi/jorjaa/nettikirja.php
  SUOMALAINEN VAALIPETOS – salaten ja valehdellen EU:hun

  Tämä raportti on liite 3 lähihistoriasta sivulle EU-vaalipetos tiivistelmänä A-4:lla

  KANSANÄÄNESTYSLAKI
  Kansanäänestyslain (578/94) 3 §:ssä lukee:
  Tuleeko Suomen liittyä Euroopan unionin jäseneksi neuvotellun sopimuksen mukaisesti?”

  Kysymyksen kolme alleviivattua sanaa ovat merkittävät. Mikä olikaan neuvoteltu sopimus?

  EU-kansanäänestyksen kysymysteksti on ydinasia tämän raportin nimelle. Kansanäänestyksessä ei ollut kysymys vain kansalaisen ”mustatuntuu”-mielipiteestä. Miten kansa olisi tiennyt, mistä korkea valtiojohto tietoisesti vaikeni ja miten se oli harhauttanut eduskuntaa ja kansaa?

  EI EU-KRITIIKKIÄ
  Tämän kirjoituksen tarkoitus ei ole kritisoida EU:ta, vaan tuoda esille presidentti Koiviston aikaista salaista suomalaista EU-päätöksentekoa. Kirjoitukseni on raportti Suomen korkean valtiojohdon petollisuudesta kansalaisia kohtaan. Totuuden kertominen ja julkisen keskustelun herättäminen ovat intressini kirjoittaa.

  Valtiojohdon petollisuuden seurauksena on tänään ajankohtainen aihe, velkaantuneiden euromaiden auttaminen.

  Oman maan ahdingot eivät tunnu hetkauttavan Suomen hallitusta ja eduskuntaa. Suomi on aiheettomasti lähtenyt pelastamaan euroaluetta, koska markasta luopumisesta ei ole olemassa lakia.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.