Suomen historian tärkein viikko 42/2011

Tuntuu ihmeelliseltä, että veroparatiiseissa makaavia varoja ei haluta tuoda vieläkään päivänvaloon. Arviolta 11 500 miljardille eurolle saattaa mielestäni olla käyttöä virallisessakin rahasysteemissä. Ja paljonkohan niistä on alkuperäisin Euroopan velkojen verkostosta?

– Klikkaamalla kuvaa hiirelläsi, saat tekstin mahdollisesti terävämmäksi –

Veroparatiiseissa 11 500 miljardia euroa. Kenen omistaman rahasysteemin saldoilla eurot ovat?

Keskiviikkona 19.10.2011 alkaen klo 14.00 viedään, eduskunnan yhdessä käsittelyssä, lepäämässä oleva ehdotus Suomen perustuslain muuttamisesta (LJL 3/2011) loppuun asti.

Itsemääräämisoikeuden kannalta merkittävimmän toimivallan eli taloudellisen vallan luovuttamisesta vieraisiin käsiin (HE 60/2010 1§,94§ ja 95§) varoittelevat jo muutkin:

”EU käyttää finanssikriisiä hyväkseen tuhotakseen sosiaaliset oikeudet, jotka on saavutettu 150 viime vuoden aikana”, Phillips väittää.

”EU:ta ei pidä enää ajatella sosiaalisena hyvinvointivaltiona, jossa tavallisilla ihmisillä on valtaa”, Phillips sanoo viitaten siihen, miten Eurooppa nähdään USA:ssa.

Talouskriisin myötä EU on leikkaamassa valtaa kansalta myös kotimaissa. Taloudesta ei enää päätetä demokraattisesti.

EU:n jäsenmaissa hyvinvointivaltiota on hitaasti heikennetty jo viimeiset 30 vuotta. Tavoitteena on ollut luoda yhden markkina-alueen säännöt.

”Se on tarkoittanut sitä, että puretaan säännöstelyä, tuotteistetaan, tingitään ihmisoikeuksista ja lasketaan palkkoja. Ja tämä on siis tapahtunut jo ennen kriisiä.”

Voi kuvitella, mitä kriisin myötä tapahtuu.

Lue koko artikkeli – Kohti jälkidemokraattista EU:ta? – Kimmo Jylhämö, Voima 8/2011 (linkkin toiminnassa 17.10.2011)

Eikä tässä mitään, jos meillekin jossain vaiheessa kerrottaisiin…

Historiaviikkoon 42/2011 liittyviä Suomi 2017 – artikkeleja:

– Harmaa hallinto Suomessa ja EU:ssa?
Lähetetty joulukuu 9, 2010 kirjoittanut Suomi 2017 – Suomi 2.0


– Taxellin komiteasta ja pääministeri Jyrki Kataisen ensimmäisestä nukkehallituksesta
Lähetetty kesäkuu 26, 2011 kirjoittanut Suomi 2017 – Suomi 2.0


– Euro ja EU ovat nyt myös olennainen osa paisuvaa Finngate – skandaalia
Lähetetty heinäkuu 21, 2011 kirjoittanut Suomi 2017 – Suomi 2.0

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): EU, eurokupla, finanssikusetus, korporatismi, korruptio, Perustuslaki, talouselämä, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s