Sähköpostilla vaikuttaminen

Olen lähestynyt sähköpostilla päättäjiämme edustamani ”toimialan” puitteissa ainakin vuodesta 2003 alkaen. Ihmetellen epäkohtia ja sitä, miten hitaasti niitä korjataan.

Vastauksen saanti suhde sähköpostiviesteille on ollut luokkaa 100 lähetettyä viestiä ja 1-2 saatua vastausta. Eli kyllä sähköpostilla tapahtuva vaikuttaminen vaatii kärsivällisyyttä. Perseaukiselle, kuten minä, tämä sähköpostittelu taas sopii kallista puhelinyhteyttä paremmin lompakolle. Tästä jää myös aina halutunlainen kuitti muistoksi.

Minulla on ollut myös ilo ja kunnia saada muutama vastaus sosiaalidemokraattisen puolueen (sdp) TOP3 – huippuun kuuluvilta henkilöiltä. Tosin vastausväli saattaa olla useita vuosia. Vastaanottajan yhteystiedot peitetty.

Klikkaamalla kuvaa hiirelläsi; saat sen ruudullesi isompana ja terävämpänä.

Lihallinen ja sanallinen vaikuttaminen on tehokkainta. Sähköposti tehostaa tiedonjakamista epäkohdista.

Tämän vastausviestin tulin lähettääkseni yhdellä sdp:n TOP3 – huippuun kuuluvalle henkilölle perjantaina 16.9.2011. Ja sitten alkoikin uutistietojen mukaan politiikan pelikentillä jyrisemään. Ainakin perussuomalaisten suuntaan.

Tuskin mitään käynnistyi tämän yksittäisen viestin takia, mutta eihän sitä voi koskaan tietää, kuka korkea-arvoisista vastaanottajista viestin kulloinkin lukee ja miten se hänen sielunmaisemaansa vaikuttaa.

Mielestäni myös sähköpostin avulla kannattaa toimia suoraan päättäjiin päin. Jossain vaiheessa meitä on satoja, tuhansia, kymmeniä tuhansia, satoja tuhansia. Sitten meidätkin täällä ruohonjuuri- ja katutasolla aletaan ottamaan vakavasti. Niin kuin nyt on käymässä perussuomalaisille.

Aiheeseen liittyvät Suomi 2017-artikkelit

Hyviä uutisia numero 13
Lähetetty maaliskuu 3, 2011 kirjoittanut Suomi 2017 – Suomi 2.0

Vielä vuoden 2008 alussa oikeusministeri Braxin/vihr. otteet vaikuttivat lupaavilta potilaiden ihmisoikeuksien ja oikeusturvan toteutumisen kannalta.

Suomen kovin setti päättäjille! | A. Tunnistaminen B. Tunnustaminen C. Korvaaminen (application/pdf-tiedosto, 3 A-sivua)

 

 

 

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): apparaatti, apparatismi, apparatsikki, ay-liike, keskusliitot, korporatismi, korruptio, maan tapa, Perustuslaki, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.