Uskomaton teko painimatolla. Uusi painiote syntynyt. Ilma-Jorma?

Aloitan syyskauden täällä Suomi 2017-kanavalla alkukevennyksellä. Toivottavasti tämä alla oleva linkkaus toimii. Kiitokset vinkkilinkin lähettäneelle henkilölle.

Ilo, onnistumisen tunne ja huumori ovat hyviä ihmisiä yhdistäviä tekijöitä. Itkua ja laulua tunnetason rikastuttajina häpeämättä.

Viime kesänä junioreiden kreikkalais-roomalaisen painin MM-kisoissa tehtiin historiallinen teko. Tapahtumapaikkana oli eksoottinen Bukarest Romaniassa. Jostain syystä tämä upea urheilullinen teko jätti ylittämättä virallisen median uutiskynnyksen. Tai sitten se meni nopeasti vellovassa uutisvirrassa läpi ilman isompaa huomiota. Ainakin minulta.

Kuulin huhua, että tämä lennokas painiote tunnetaan Amerikoissa lempinimellä Aerosmith. Siitä siis vapaamuotoinen käännös Ilma-Jorma.

Ellis Coleman ”Amazing Wrestling Throw” – YouTube

– Linkki toiminnassa 9.9.2011 kello 9:20 –
Ellis Coleman, a Greco-Roman stylist from Northern Michigan University, competing at the Junior World Championships in Bucharest, Romania.”

Muuten. Olisiko tässä pääministeri Kataisen ja valtiovarainministeri Urpilaisen sekä talouskomissaari Rehnin ja heidän kabinettiensa käyttöön painiote, joka taltuttaisi kertarykäisyllä säännöistä ja sopimuksista piittaamattomat rahamarkkinavoimat? EU – tason lain ja sopimuksen rikkojia karkuun päästämättä.

Hauskoja katselu-, kelailu- ja oteharjoitteluhetkiä! Borat – trikoilla tämäkin on kaksin verroin hauskempaa.

Testijaksoni ”Runomitalla markkinavoimia vastaan” on päättynyt

Uusi Suomi Puheenvuoro – sivustolla kokeilin asiakirjoitteluun runomittaa. Pakollisen omakuvan kera.

Tästä linkistä (linkki toiminnassa 9.9.2011 kello 10:22) näet halutessasi ne aiheet, jotka uusi suomalaisia lukijoita kiinnostivat omasta asiarunotuotannostani eniten. Pyrin jatkamaan kyseisten aiheiden parissa myös täällä Suomi 2017-kanavalla. Ainakin vuoteen 2017 mennessä.

– Aurinko paistakoot, paikkansa pitävä tieto kulkekoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit murtukoot! Myös Uuden Suomen lukijoiden ja runsaslukuisten Puheenvuoro – kirjoittajien keskuudessa.

 

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): apparaatti, apparatismi, apparatsikki, finanssikusetus, korporatismi Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s