Uskomaton teko painimatolla. Uusi painiote syntynyt. Ilma-Jorma?

Aloitan syyskauden täällä Suomi 2017-kanavalla alkukevennyksellä. Toivottavasti tämä alla oleva linkkaus toimii. Kiitokset vinkkilinkin lähettäneelle henkilölle.

Ilo, onnistumisen tunne ja huumori ovat hyviä ihmisiä yhdistäviä tekijöitä. Itkua ja laulua tunnetason rikastuttajina häpeämättä.

Viime kesänä junioreiden kreikkalais-roomalaisen painin MM-kisoissa tehtiin historiallinen teko. Tapahtumapaikkana oli eksoottinen Bukarest Romaniassa. Jostain syystä tämä upea urheilullinen teko jätti ylittämättä virallisen median uutiskynnyksen. Tai sitten se meni nopeasti vellovassa uutisvirrassa läpi ilman isompaa huomiota. Ainakin minulta.

Kuulin huhua, että tämä lennokas painiote tunnetaan Amerikoissa lempinimellä Aerosmith. Siitä siis vapaamuotoinen käännös Ilma-Jorma.

Ellis Coleman ”Amazing Wrestling Throw” – YouTube

– Linkki toiminnassa 9.9.2011 kello 9:20 –
Ellis Coleman, a Greco-Roman stylist from Northern Michigan University, competing at the Junior World Championships in Bucharest, Romania.”

Muuten. Olisiko tässä pääministeri Kataisen ja valtiovarainministeri Urpilaisen sekä talouskomissaari Rehnin ja heidän kabinettiensa käyttöön painiote, joka taltuttaisi kertarykäisyllä säännöistä ja sopimuksista piittaamattomat rahamarkkinavoimat? EU – tason lain ja sopimuksen rikkojia karkuun päästämättä.

Hauskoja katselu-, kelailu- ja oteharjoitteluhetkiä! Borat – trikoilla tämäkin on kaksin verroin hauskempaa.

Testijaksoni ”Runomitalla markkinavoimia vastaan” on päättynyt

Uusi Suomi Puheenvuoro – sivustolla kokeilin asiakirjoitteluun runomittaa. Pakollisen omakuvan kera.

Tästä linkistä (linkki toiminnassa 9.9.2011 kello 10:22) näet halutessasi ne aiheet, jotka uusi suomalaisia lukijoita kiinnostivat omasta asiarunotuotannostani eniten. Pyrin jatkamaan kyseisten aiheiden parissa myös täällä Suomi 2017-kanavalla. Ainakin vuoteen 2017 mennessä.

– Aurinko paistakoot, paikkansa pitävä tieto kulkekoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit murtukoot! Myös Uuden Suomen lukijoiden ja runsaslukuisten Puheenvuoro – kirjoittajien keskuudessa.

 

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): apparaatti, apparatismi, apparatsikki, finanssikusetus, korporatismi Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.