Sosiaalisen median (SM) avulla tapahtuva vallankumous nyt myös Suomessa?

Sosiaalisen median (SM) uutisia. Klikkaamalla tässä artikkelissa olevia kuvia hiirelläsi, niin saat niiden sisällön isompana ruudullesi. 10.8.2011 kello 10:08.

Uutistietojen mukaan Arabimaissa tapahtuneissa kansannousuissa sosiaalisessa medialla oli ratkaiseva osuus. Nimenomaan tiedonvälityksessä ja samaa mieltä olevien kokoamisessa aktiiviseen katulähetystyöhön.

”Ja suattaahan se oli hyvinnii niiniin, että sama tapahtuu Suomessakin…”

Tämän artikkelin kirjoittaminen on kestänyt itselläni jo kuukausia. Lopullisen loksahduksen sain, kun pongasin edellisten päivien uutisvirrasta tämän lauseen:

”Keskusrikospoliisin mukaan järjestäytyneiden rikollisryhmien hallinnassa on satoja yrityksiä, kirjoittaa Helsingin Sanomat.”

Joten pitää uskoa, että jonain päivänä keskusrikospoliisikin havahtuu huomaamaan, mitä ”toimialaa” Suomessa on syytä tutkia tarkemmin….

Saavatko verovaroista/jäsenmaksuista palkkansa saavat jättää heille osoitettuihin ja työhönsä liittyviin kysymyksiin vastaamatta?

Vuodesta 2003 alkaen olen ottanut epäkohdista ja perustuslain vastaisuuksista aktiivisesti yhteyttä päättäjiimme päin. Niin kansanedustajiin, kunnanvaltuutettuihin, meppeihin, ministereihin, kansliapäälliköihin, virkamiehiin kuin ammattiyhdistysliikkeen johtajiin. Vakuutuskonsernien johtajia, palkollisia ja hallituksen jäseniä unohtamatta.

Ennen vaaleja heillä on kiireitä. Vaalien jälkeen on kiireitä vielä enemmän. Joku kansanedustaja on lohkaissut aiemmin sitä, että neljän (4) viikon jälkeen uudet kansanedustajat on imaistu järjestelmän sisuksiin. Isokin kokoinen kansanedustaja integroituu vallalla olevalle moraalitaajuudelle nopeasti.

– Tästä linkistä entisen kansanedustajan Petri Salon/kok. antama tilannekatsaus aiheesta –

En ihmettele enää, kun suuren vaalivoiton saavuttaneita perussuomalaisia isketään nyt kaikilta tahoilta. He kun eivät ole osoittautuneet kokovartalokorruptioon suostuvaisiksi. Ainakaan vielä.

Iloinen tasavallan presidentti Tarja Halonen vakuutuslääketieteen ylipappien Markku Äärimaa ja Heikki Pälve seurassa.

Tasavallan presidentti puolisoineen on tullut myös ensimmäisenä informoiduksi havaitusta epäkohdista. Arvojohtajan halusta päivittää tietojaan minulla ei ole mitään todisteita.

Tosin en tiedä sitä, menevätkö edustamani ”toimialani” yhteydenotot aina suoraan roskiin.

Entisenä SAK:n lakimiehenä, eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtajana, sosiaali-ja terveysministerinä sekä oikeusministerinä toiminut tasavallan presidentti Tarja Halonen on ollut klaaneineen keskeisessä roolissa rakentamassa ja ylläpitämässä kaikkia mahdollisia perustuslakeja rikkovaa vakuutusoikeudellisen lainkäytön oikeusmurhakoneistoa.

Lähimmäksi nykyisen presidenttiparin muodostamaa erikoisesti käyttäytyvää klaania ja yhtä tämän heimon korkea-arvoista jäsentä pääsin tähän mennessä 13.6.2008. Todistajien läsnä ollessa tapahtunut kaikille avoin ”toimialan” tiedonvälitystapahtuma löytyy myös sosiaalisen median (SM) dokumentoimana tämän sivun ylhäällä olevasta metsäisestä kuvapalkista otsikolla ”Videoreportaaseja – Suomen ihmisoikeustilanne”

Ilman sosiaalista mediaa (SM) tämäkään juuri lukemasi tieto ei leviäsi, koska tämän ”toimialan” asiat eivät uutiskynnystä ylitä.

Osta Sinäkin siis yksi osake ja tule kysymään vakuutuskorporaatioiden asioista yhtiökokouksiin…

Olen kuulunut yhden (1) osakkeen omistajien liikkeeseen vuodesta 2008 alkaen. Ensimmäisestä eli vuoden 2009 ilmoittautumisesta alkaen omat kiinnostukseni kohteet ovat olleet selkeät.

Rohkeasti. Sitkeästi. Peräänantamattomasti kaikki sankoin joukoin yhtiökokouksiin kysymään.

Kolmena peräkkäisenä vuotena (2009, 2010, 2011) olemme käyneet omistajakollegojeni kanssa kyselemässä epäkohdista ja lain vastaisuuksista OP-Pohjolan ja Sampo/Ifin yhtiökokouksissa.

Sampo/Ifin yhtiökokouksissa vastauksen tapaisia antavat yleensä konsernin pääjohtaja Kari Stadigh ja hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos sekä Ilona Ervasti-Vaintola, joka on Sampo-konsernin pitkäaikainen lakiasiainjohtaja.

Yhtiökokouksen puheenjohtajana on toiminut piinkova juristi Tomas Lindholm ja hänen kutsumana yhtiökokouksen sihteerinä Ilona Ervasti-Vaintola.

OP-Pohjolan (virallinen nimi Pohjola Pankki Oyj) yhtiökokouksissa vastauksia ovat antaneet Pohjola Pankki Oyj:n toimitusjohtaja Mikael Silvennoinen, vuorollaan Pohjola Vakuutus Oy:n toimitusjohtajat Tomi Yli-Kyyny ja Jouko Pölönen.

Yhtiökokouksen puheenjohtajana ovat toimineet professori, oikeustieteen tohtori Risto Nuolimaa ja sihteerinä kutsuttuna Firman mies, varatuomari Markku Koponen.

Heidän kertomanaan ja paikalla olessaan olemme kuulleet muun muassa, että ”noudatamme vain lakeja” ja ”vakuutuslääkärin kuin vakuutuslakimiehen työssä ei ole taloudellista motiivia.”

Vuosina 1983-2013 jo 85,3 miljardia euroa potilaille kuuluneita korvausrahoja osakkeenomistajille! Maistuis varmaan Sinunkin klaanille?

Asetelma on näissä vuotuisissa yhtiökokouksissa jatkossakin mielenkiintoinen.

Potilaille kuuluvien korvausrahojen taidokkaalla kierrätyksellä rikastuneet monimiljonäärit joutuvat kerrankin antamaan heti vastaukset; meille perseaukisille ja moneen kertaan heidän omistamansa ”puolueettoman” muutoksenhakujärjestelmän kyykyttämille.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Kymppiuutisten lopussa on MTV3 – kanavalla aina loppukevennys. Täällä sosiaalisen median (SM) puolella voimme heittää tähän kohtaan aiheeseen liittyvän välikevennyksen:

”Ison vakuutuskonsernin korvauspuolta hoitava virkailija otti huolestuneena yhteyttä konsernin lakiasioista ja siten korvaustoiminnan linjauksesta vastaavaan naisjohtajaan.

Hän yritti kertoa suoraan siitä, että nykyinen yhtiöön päin liian voimakkaasti kallellaan oleva korvausstrategia tulee räjähtämään yhtiön syliin. Olihan se ollut jo vuosikymmenten selkeästi lakien vastaistakin.

– Mehän tunnemme asiakkaamme myös elävässä elämässä. Minun mielestäni Teidän pitäisi siellä pääkonttorissa, kuunnella enemmän ja tarkemmin asiakkaidemme signaaleja sekä kentän ääntä.

– Ai minkä kentän? Nizzan lentokentän?

Vastasi pidennetyiksi viikonlopuiksi kansainvälistynyt lakiasiainjohtaja ja hallituksen jäsen. Nauraen kaiken ympäriltään pystyyn hapattavaa tekonauruaan päälle.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Tärkeintähän ei ole loppuun meneminen, vaan se, että jotain näyttää aina tapahtuvan.

Suomessa lakisääteinen vakuutusala on tiukasti "On Sovittu Että" - järjestelmän hallinnassa.

Ei ole voinut viimeisen kymmenen vuoden aikana välttyä siltä loppu tulemalta, että lakisääteiset vakuutetut ovat tässä härskisti rakennetussa järjestelmäkokonaisuudessa vain tahroja paperilla.

Surullista edellä mainittujen korkeasti koulutettujen, huippuälykkäiden ja ilman omaa ideaansa rikastuneiden henkilöiden asenteessa on se, että he ovat yhtiökokouksissa yrittäneet viedä vastaukset sekä muiden osakkeenomistajien huomion kolmen vuoden ajan vapaaehtoisten vakuutusten alueelle.

Porsasrekan kokoisiksi lainsäädännössä tarkoituksella jätetyt aukot ovat pitkäkestoisen vaalirahoituksen ja institutionaalisen korruption avulla saavutettuja. Tosin ”toimialalla” on ulkomaiselta ja aidolta kilpailulta suljettuna helvetinmoiset riskit sisäpiiriin päässeille. Tämä reaalinen riski rikastumisesta on vain lakisääteisellä vakuutusalalla viime vuosina kasvanut.

Varsinkin, kun vakuutusalan yritykset ovat verkostonsa kanssa kehittäneet 10 vuoden viime vuoden ajan suljetun rahakierron järjestelmän. Ristiin omistamisen maailman ennätys lienee edelleen Suomessa? Tyhmäähän se olisikin päästää ulkopuoliset suljetun ja läpinäkyvämättömän kilpailun kautta rikastumaan yhtä helpolla.

Suosittelen, että jokainen suomalainen pyytää työnantajaltaan omasta työtapaturmavakuutuksestaan + sen kaikista liitteistä ja siinä noudatettavista ehdoista kopiot.  Oikeaksi todistettuina.

Uskon sen jälkeen julkisen keskustelun jysähtävän jytkynomaisesti käyntiin. Kahden kauppa ja kolmannen kusetus eivät voi käsittääkseni jatkua loputtomiin. Ei edes pitkäpinnaisten ja alistettujen Suomessa.

Omatunnon poisto- ja ohitusleikkaukset ovat päättäjiemme perushoito

”Keskeinen asia Suomessa lienee myös moraalikato, jonka parissa Euroopan unionikin nyt kamppailee.

Moraalikato tarkoittaa, etteivät sanat ja teot täsmää eikä teoistaan joudu vastuuseen.”

Helsingin Sanomat 25.7.2011 – Pääkirjoitus – Moraalikato syö ihmisten luottamusta
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Ja siihen tämä jäisikin. Ellei meillä olisi tätä internetin kautta tietoa välittävän sosiaalisen median mahdollisuutta.

Sitä olen ihmetellyt miten isoksi ja vankaksi päättäjämme ovat saaneet ylimielisyytensä kasvatettua. Nyt myös 1970- ja 1980-luvuilla syntyneiden kansanedustajien sekä virkamiesten kuoret tuntuvat olevan tyhjää täynnä. Tai sitten vain olen itse kasvanut vanhaksi.

Oikeat osakkeenomistajat takaavat miljardivoittojen jatkumisen vakuutusalalla

Miltä näyttää ulospäin, kun pörssinoteeratun vakuutus-/finanssikonsernin osakkeenomistajina on seuraavia pitkäaikaisia osakkeenomistajia?

Achrèn Ulla Christina
Akaan-Penttilä Eero Erkki Emmanuel
Alanko Liisa Maria
Asko-Seljavaara Sirpa
Jonkka Jaakko
Kiviniemi Mari Johanna
Niinistö Sauli Väinämö
Zyskowicz Ben
Risikko Tapio Juhani

Ja tässä oli kyseessä vasta sosiaalisen median (SM) tekemä pintaraapaisu. Mihin kykenevätkään halutessaan 10 000 euron kuukausipalkkaa nauttivat politiikan toimittajat? Entä 6 000 euron kuukausipalkkaa saavat taloustoimittajat?

Tosin kyllä se pitää nykyisessä moraali-ilmapiirissä ymmärtää, että 4 000 euron kuukausipalkan korotuksella minäkin alkaisin taloustoimittajana kirjoittaa nykyisen kaltaista diipa-daapaata.

Valtamedian toimituksissa edellisen kaltaisesta ei kannata mielestäni ottaa turhaa pulttia. Helpoimmalla luottamus toimittajien keskuuteen palautuu, kun kaikki lyövät seuraavassa toimituksen yhteispalaverissa palkkatositteensa avoimesti pöytään.

Näillä palkkatietojensa esiin lyöjillä tarkoitan tietenkin toimitusten esimiehiä ja päällikkötasoa. Sen jälkeen voidaankin sitten lyödä framille vapaasti yhteisellä sopimuksella kaikkea muutakin. Se mikä ei tapa, niin se vahvistaa. Myös valtamedian henkilökunnan muuntautumista uusiin toimintatapoihin.

Onneksi meillä kaikilla on mahdollisuus olla kasvava osa mediaa. Jos ei muuta, niin tiedonvälittämisessä. Rahahan ei tässä toiminnassa liiku, mutta näkyvää tulosta saattaa alkaa syntymään nopeastikin. Jaettu tieto on ollut kautta aikojen parasta sytykettä vanhojen toimintapojen ja eri klaanien piilottelevien toimijoiden esiin saamisessa.

Eduskunnan oikeusasiamiehet Riitta-Leena Paunio ja Jacob Söderman räjäyttävät alkupaukun?

Eduskunnan aiempien oikeusasiamiesten haastatteluihin saadaan paikalle toivottavasti iso joukko sosiaalisen median edustajia paikalle. Uskon kysyttävää riittävän. Useammallekin päivälle.

Varsin kun ottaa huomioon nykyisen eduskunnan apulaisoikeusasiamiehen Maija Sakslinin vuonna 2003 tekemään selvitykseen vakuutusoikeudellisesta erityistuomioistuinjärjestelmästä. Linkki löytyy tämän artikkelin lopusta. Mitään siinä esiintuotuja korjauksia ei ole tehty!

Toivottavasti paikkansa pitävää perinnetietoa laillisuusvalvojiemme toimesta audiovisuaalisille tallennusvälineille solahtaa; ennen kuin arkun kansi heidänkin kasvojensa päälle vuorollaan kolahtaa.

Sitä ihmettelen erittäin suuresti, että eduskunnan apulaisoikeusasiamiehenä vuonna 1996 toiminut Riitta-Leena Paunio, totesi tuolloin vakuutusoikeuden kovassa tuotantokäytössä olevan liitepäätösmenettelyn lakiemme vastaiseksi. Sosiaali- ja terveysministerinä toiminut Sinikka Mönkäre/sd lupasi vuonna 1997 hoitaa todennetut laittomuudet päiviltä. Kuitenkin tämä vakuutusoikeuden liitepäätösmenettely on vuonna 2011 voimissaan.

Kaksiosainen katsaus erittäin räjähdysherkkään aiheeseen löytyy tämän artikkelin lopusta.

Pysyvästi työssään vammautuneet ja ammattitautiin sairastuneet on kiistattomasti poljettu vakuutusyhtiöiden, poliittisten päättäjien, laillisuusvalvojien ja ammattiliittojen toimesta alimpaan lokaan. Laillisuusvalvojien lähihistorian toimien julkisuuteen saattaminen tulee olemaan erittäin tärkeä osa alla olevan kokonaisuuden avaamista sekä tunnustamista. Etenkin oikeuskansleri Jaakko Jonkan toimet ja toimimatta jättämiset tulee saattaa pitkäkestoiseen läpivalaisuun.

Monimiljonääri Eero Heliövaara, Asmo Kalpala ja Tarmo Pukkila on syytä saada sosiaalisen median (SM) haastateltaviksi. Kerran yhdessä ja toisen kerran erillään. Stm:n vakuutusosaston ylijohtaja Outi Antilaa unohtamatta.

Sosiaalinen media (SM) pyrkii tuomaan suomalaisen vakuutusalan lähihistorian kiistattomia hidalgoja esille.

Seuraavien OP-Pohjolan toimitusjohtajina toimineiden esiinmarssitus on varmasti kaikille lakisääteisesti OP-Pohjolassa ja/tai Ilmarisessa vakuutetuille kunnia-asia!

Pohjolan tavoitettavissa olevien entisten toimitusjohtajien listaus:


Jukka Rantala
1992-1996; (1951-)
Iiro Viinanen 1996-1999; (1944-)
Matti Kavetvuo 2000-2001; (1944-)
Eero Heliövaara 2001-2005; (1956-)
Tomi Yli-Kyyny 2005-2011, (1961-)

Parasta tässä tilanteessa on nyt se, että sosiaalisen median (SM) haastatteluja on mahdollista tehdä nyt myös Helsingin ulkopuolella. Viinasen Iiro on tavoitettavissa Lahden suunnalta.

Kaikki aiheesta kiinnostuneet voivat lähestyä nyt myös halutessaan Jyväskylässä vaikuttavaan huippupäättäjään. Lakisääteisellä liiketoiminnalla rikastuneeseen moninkertaiseen miljonääriin. Kokemusteni mukaan Yli-Kyynyn Tomi on ihan lunki kaveri. Siitä harvinainen sisäpiirin huippupäättäjä, ettei ole taustaltaan juristi.

Alla olevasta artikkelista pääsee nopeasti kiinni Vapon toimitusjohtajan nykyisin toimivan Tomi Yli-Kyynyn kuulumisiin (liite on .pdf-muodossa):

Kovaa kilpailua_Suostrategian linjaukset hallitusohjelmaa_VAPO_Tomi Yli-Kyyny

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä avoimesti netissä:

Hyviä uutisia 24 – Vihreidenkin suuntaan on paljastunut vaalirahaskandaali

Hyviä uutisia numero 23 – Ministeri Christoffer Taxellin salattu menneisyys

Avoin muistio vakuutusoikeudesta

”Käymme harmaan alueen laitaa” – 1900-luku AOA ja EOA osa 1/2

”Käymme harmaan alueen laitaa” – 2000 – luku AOA ja EOA osa 2/2

– linkit toiminnassa tämän artikkelin julkaisuaikaan.

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, potilasjärjestöt, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.