Sosiaalinen media (SM) on nyt myös meidän suomalaisten taistelukanava!

Sosiaalisen median (SM) ajatushautomoa. 8.8.2011 kello 8:08.

Tiedonmuuntamisessa ja tiedonkulun pätkimisessä Suomi on mielestäni ollut länsimaisen elämäntavan maissa ehdotonta kärkeä. Lähiaikoina tulemme näkemään onko tuossa maan tavassa ollut enää mitään järkeä. Kansanvalta ei voi toimia, jos kansa ei tiedä.

Uutistietojen mukaan arabimaissa tapahtuneissa kansannousuissa sosiaalisessa medialla oli ratkaiseva osuus. Nimenomaan tiedonvälityksessä.

Tosin meidän pitää aina muistaa, että sosiaalista media ei pidä pelkästään esineellistää. Tehokkaimmillaan sosiaalinen media (SM) tulee aina olemaan meidän itse kunkin elävässä elämässä. Vastapuolen elekieli kertoo siksi monia asioita. Myös vakuutuslääkäreistä. Kunhan heitä päästään entistä useammin tapaamaan ja siten haastattelemaan.

Sosiaalinen media toimii ilman keskusjohtoa ja on jo nyt koko Suomen kattava

Olen tutustunut vuodesta 1997 alkaen laajasti suomalaiseen hyvinvointiyhteiskuntaan. Suomeen oikeusvaltiona. Suomen avoimuuteen.

Länsimaisena oligarkiana Suomi lienee kaikkein härskimpiä?

Vuodesta 2003 alkaen olen ottanut epäkohdista ja perustuslain vastaisuuksista enemmälti yhteyttä päättäjiimme päin. Niin poliitikkoihin, virkamiehiin kuin ammattiyhdistysliikkeen johtajiin.

Olen huomannut vuosina 2003, 2007 ja 2011 sen, että ennen eduskuntavaaleja heillä on kiireitä. Eduskuntavaalien jälkeen on kiireitä vielä enemmän. Ja sitten alkaakin niin sanottu arkkupakastettu vaihe. Kalenterit täyttyvät kotimaisista seminaareista, kansainvälisistä symposiumeista ja syntisen hauskoista strategiaselontekojen valmisteluista. Ristikkäin toimien eri firmojen piikkiin.

Kyllähän siinä omien palkanmaksajien asiat pääsevät hiukan happamoitumaan.

Elävänä kohdattua potilasta on vakuutuslääkärinkin vaikeampi kusettaa.

Asioiden ja vaikuttavuuksien visualisointi on nousemassa tälläkin ”toimialalla” entistä tärkeämpään asemaan.

Otetaan tähän väliin sosiaalisen median (SM) mahdollistama välikevennys.

Kuulin nimittäin juuri sosiaalisessa mediassa (SM) tähän kohtaan sopivan jutun.

…. ja jos joku näistä oikeuksistaan tajuavista vielä vaivoiksi asti yltyy tavoittelemaan, niin pitää vain liittää tästä Lehdon Maken kirjoituksesta Työvoitto-lehdestä (1/2006) sopivat pätkät paluuviestiin:

”Ymmärrän niitä, jotka ovat joutuneet onnettomien olojen uhriksi. Heitä on autettava ja heidän hätäänsä on kuunneltava. Edunvalvojienkin on kai valitettava virkansa puolesta. Jos ei moiti ja valita, vaikuttaa tyytyväiseltä ja se on vaarallista. Lobbarin leipä loppuu, jos ei löydy valitettavaa.

Hämmästelen, jos virkamiehen tai poliitikon on osoitettava rohkeutensa hokemalla, kuinka kurjalla tolalla asiat ovat. Kuinka väärin rahat jaetaan ja kuinka kelvottomia muut virkamiehet ja poliitikot ovat.

Muutaman saman henkisen tutkijan ja toimittajan tukemana loihditaan kuva kehnosti hoidetuista asioista ja hylkiöiden ja ahneiden hirmuvallasta. Ja kas kummaa, useat muistavat kuulleensa juttuja, jotka osoittavat, että niinhän asiat on.

Surkeuksien julistukset menisivät muiden nyyhkytarinoiden jatkoksi, elleivät ne johtaisi epäjohdonmukaiseen politiikkaan ja virkamiestyön väärinkäyttöön. Sen sijaan, että korjataan linjakkaasti epäkohtia, poukkoillaan irtoväitteiden maailmassa. Korjataan kolmannen luokan ongelmia ja käytetään aikaa vastaamalla vääristyneisiin väitteisiin kaikilla tunnetuilla foorumeilla.

Tiedän, että monessa maassa on ajauduttu paljon pidemmälle julkisen panettelun ja vuodatusten tiellä. Mutta juuri sille tielle en haluaisi meidän menevän.  Me olemme pärjänneet syrjäisestä sijainnistamme ja oudosta kielestämme huolimatta osaksi juuri sen takia, ettemme kansakuntana ole suistuneet likaisten keinojen valtaväylille. Toivottavasti emme poimi kansainvälistymisen hedelmistä pilaantuneimpia.

Eipä sitten muuta kuin selkä suoraksi, vatsa sisään ja hymyä huuleen.”

Nuoremmalle polvelle tiedoksi, että Lehdon Markku toimi pitkän tovin sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkönä. Hänen aikakaudellaan vakuutuslääketiede ja vakuutuslääkärit saatiin pidettyä aika hyvin kepulaisissa katakombeissa piilossa. Joten hintansa arvoisia virkanaisia ja – miehiä on syytä arvostaa. Aito apparatsikki on aina tsatsikkinsa ansainnut.

Kiihtyvän kiireen ja erilaisten sekasotkujen luominen takaa nykyiset valta-asetelmat

Eurokusetuksen vain paisuessa, on Suomessa valtaa pitävien vakaasti vaiettujen tekojen vaikuttavuuksista nyt huolestunut jopa nomenklatuuran ohjaama tiedonantaja Helsingin Sanomat:

”Perussuomalaisista on tullut kanava purkaa kasvavaa tyytymättömyyttä nykymenoon.

Juuri Suomessa tuntuu nyt erityisen voimakkaasti purkautuvan ihmisten turhautuminen ja sivullisuuden tunne. Sille on useita syitä, kuten perinteisten ja liberaalien arvojen yhteentörmäys, maahanmuutto ja taloudellinen epävarmuus.

Keskeinen asia Suomessa lienee myös moraalikato, jonka parissa Euroopan unionikin nyt kamppailee.

Moraalikato tarkoittaa, etteivät sanat ja teot täsmää eikä teoistaan joudu vastuuseen.”


Helsingin Sanomat 25.7.2011 – Pääkirjoitus – Moraalikato syö ihmisten luottamusta

Ja siihen se jäisikin. Ellei meillä olisi sosiaalista mediaa. Tää on vasta ensimmäinen taisto. Sosiaalinen media. On meidän kaikkien media. Sen nimissä toimiminen on vielä alkutekijöissään. Joten aletaan kukin tahoillamme toimimaan.

Olen vakuuttunut siitä, että kansanvalta toimii vasta, kun kansa tietää.

Tässä tekemääni avointa lähestymistä Facebookin kautta itseäni kiinnostavaan merkittävään toimijaan. Uskon, että tässä Suomi 2017 artikkelissa oleva tieto tulee yllättämään monen tavallisen lääkärin. Tiedon saa avoimesti kyseenalaistaa.

Haastattelijoiksi ovat tervetulleita kaikki vakuutuslääketieteestä kiinnostuneet ja sen vaikuttavuuksiin ennenaikaisesti kuolleiden omaiset.

Yhdessä toimien meissä kaikissa sosiaalisen median edustajista löytyy potkua. Useammankin pohjois – afrikkalaisen kamelijoukkion verran. Suomen hevosia ja pystykorvia yhtään väheksymättä.

Miljoona euroa rahapalkkaa vuodessa; takaa hyvää apetta ja viintä suolessa

Lääkäriliiton johdon poliittista väriä en osaa tällä kokemuksella sanoa, mutta olen huomannut, että myös näillä ammattiliittojen miljonäärimiehillä on aina kiireitä. Kuitenkin kolmessa vuodessa pitäisi pystyä jo vastaamaan. Konkreettinen esimerkki seuraa tässä.

– Klikkaa kuvaa hiirelläsi, niin saat sen ruudullesi isompana –

Ensimmäisenä länsimaissa! Vakuutuslääketiede tunnetuksi kaikille suomalaisille! Myös maahanmuuttajat saatava alusta alkaen tietoisiksi.

Kuulin muuten tuossa aiemmin sosiaalisessa mediassa, että tavallinen lääkäri voi hankkia rehellisellä ja kovalla työnteolla vuositasolla 150 000 euron tienestit. Kova työmies ja – nainen on mielestäni aina palkkansa ansainnut.

Vaan ryhtymällä sivutoimiseksi vakuutuslääkäriksi ja kokmustyrittäjäksi, niin vuosiansiot pompsahtavat ilman tulonmuodostusta häiritseviä potilaskontakteja helposti 300 000 euroon. Tästä yrittäjäriskistä voi sitten vakuutuslääkärinä vuositasolla tulouttaa 90 000 euroa puhtaana käteen ja moraalisista arvoista vapaana.

Päätoimiset vakuutuslääkärit ovat sitten palkkaluokissa 500 000 – 1 000 000 euroa vuodessa. Rahakkaiden ja vakuutusalaan liittyvien sivutoimien mahdollisuudet ovat sosiaalisen median (SM) tietojen mukaan runsaat.

Maistuis varmaan sullekin? Myös puolisona tahikka elämänkumppanina.

Ennen avoimen keskustelun käynnistymistä meidän kaikkien aiheesta kiinnostuneiden pitää paikallistaa ja tehdä vakuutuslääkärit sekä heidän tutorinsa ja mentorinsa tunnetuiksi.

Avoimessa, länsimaista demokratiaa ja hyvinvointivaltiota kannattavassa maassa näitä asioita ei kannata enää piilotella. Piilottelussa ja paineen muodostumisessa on aina riskinsä.

Niin kuin me putkialaa hyvin tuntevat tiedämme. Paskamällit etsivät aina reittinsä ulos.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Muuten. Suomi 2017 ajatushautomo esittää, että jokainen suomalainen voi tehdä halutessaan tietoihinsa merkinnän siitä, että kieltää aina pää- ja sivutoimisten vakuutuslääkäreiden osallistumisen hoitoihinsa. Rehellisiäkin lääkäreitä nimittäin riittää.

Näin omanarvonsa tuntevat vakuutuslääkärit voivat keskittyä edustamansa tieteen harjoittamiseen puhtaalla omatunnolla.

Tässä lopuksi Lääkäriliitolle tehty sosiaalisen median haastattelupyyntö täydellisenä (.pdf-muoto). Tiedoilla kun on tällä ”toimialalla” pahana tapana kadota tai muuttua sisällöltään matkan varrella.

Lääkäriliitto_Facebook_Sosiaalisen median haastattelupyyntö_TEKSTI_06082011

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, ay-liike, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, potilasjärjestöt, rasismi, rasisti, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.