Heti hallitusohjelmaan – Perustuslain velvoitteet Suomessa voimaan 2011?

Hallitusohjelmaan tuskin pystyy kukaan yksittäisenä henkilönä vaikuttamaan, mutta aina kannattaa mielestäni yrittää.

Kovin juttu, mitä itse odotan uudelta hallitukselta ja hallitusohjelmalta, on se, että Suomessa saadaan perustuslain takaamat oikeudet viimeinkin toimimaan. Myös meidän perussuomalaisten keskuudessa.

Toisena kovana asiana odotan, että päättäjien laillisuusvalvonta nousee länsimaisessa asteikossa viimeinkin edes plussan puolelle.

Jokainen meistä tietää, että esimerkiksi pysäköinninvalvonta toimii Suomessa riipaisevan hyvin. Samoin kuin erilaisten kameroiden kautta tapahtuva laillisuusvalvonta.

Suomalainen laillisuusvalvonta kohdistuu kovimpana vain kansalaisiin

Onko nyt sitten käynyt vain niin, että päättäjien laillisuusvalvonta on jätetty tahallaan retuperälle?

Nykymallisessa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen, oikeuskanslerin ja eduskunnan oikeusasiamiehen toiminnassa valtio eli päättäjät itse saavat valita ne asiat, josta he ottavat niin sanotusti nuhteita vastaan.

Mielestäni olisi toki reilua kertoa julkisesti myös se, että jos jatkamme kovenevan kansallisen korporatismin tiellä. Vaikka seuraavien professoritasoisten henkilöiden suusta sutkautettuina.

Lisätietoja oikeusoppineista internetistä hakusanaparilla:
finngate skandaali

– – – –
– – – –

Hallitusohjelmaan – Perustuslain velvoitteet Suomessa voimaan 2011?
Saturday, 28 May, 2011 1:12

From:
”Petri Salo” <petri_salo_2000 @ yahoo.com>

To:

kaarlo.tuori@helsinki.fi, tuomas.ojanen@helsinki.fi, vpvilja@utu.fi, eero.heinaluoma@eduskunta.fi, kimmo.tiilikainen@eduskunta.fi, pirkko.ruohonen-lerner@eduskunta.fi, teija.sutinen@hs.fi

Cc:

hs.kotimaa@hs.fi, ”Info HRF” feedback @ humanrights.fiMessage contains attachments
1 File (274KB)Viite:
Helsingin Sanomat 28.5.2011 – Professorit: Perussuomalaisten rasismijulistus on perustuslain vastainenHyvää päivää Teille,On hienoa huomata, että perustuslaki on vielä Suomessa voimissaan.

Toivottavasti hallitusohjelmaan kirjataan pitkäkestoisten suomalaisten ihmisoikeuksien ja oikeusturvan loukkauksiin liittyvien epäkohtien korjaaminen sekä korvaaminen.

Olettehan omalta osaltanne olleet rakentamassa ja ylläpitämässä selkeästi perustuslain vastaisia valtarakenteita ja oikeusjärjestelmää.

Haemme nyt myös joukoistanne haastateltavia sosiaaliseen mediaan.

Mikäli huomaatte aineistossani virheitä tai selkeitä paikkansa pitämättömyyksiä, niin ottakaa minuun yhteys ensi tilassa.

Aurinko paistakoot, paikkansa pitävä tieto kulkekoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit murtukoot!

Joten tämä viestini on vapaasti edelleen välitettävissänne.

Ystävällisin terveisin
Petri Salo


HALLITUSOHJELMAA TEKEVILLE, LAILLISUUSVALVOJILLE JA OPPOSITIOLLE

Suomen valtion, eduskunnan ja hallituksen ei tarvitse välittää seuraavista ratifioimiensa sopimusten velvoitteista:

Perustuslaki
Euroopan ihmisoikeussopimus
YK:n yleismaailmallinen ihmisoikeuksien julistus

Vakuutuslääkärit, vakuutusyhtiöt ja vakuutuslääketiede on nostettu tehtyjen lakimuutosten kautta asemaan, jossa ne voivat halutessaan tehdä ihan mitä vaan.

Tässä seuraavaksi auki revittynä yksi esimerkki, jonka perustana on perustuslain vastainen nelikantainen lainsäädäntömalli ja nelikantainen toimintamalli.

Koko paketti oheisessa .pdf – muodossa olevassa liitteessä tai esimerkiksi suorassa linkissä:

https://suomi2017.wordpress.com/2011/03/03/hyvia-uutisia-numero-13/


Perustuslain vastaisten epäkohtien korjaaminen ja korvaaminen lakisääteisen vakuutusturvan kohdalta on käsitelty tässä lopussa olevassa tietopaketissa.

Perustuslain mukainen korvausvaikuttavuus potilaiden suuntaan on arviolta 200-300 miljardia euroa. Riippuen katsotaanko perustuslain vastaisen vakuutusoikeudellisen erityistuomioistuinjärjestelmän takautuva korvausvelvollisuus alkavaksi vuodesta 1980 vai 1985?

Tästä muun muassa hallitusohjelmaan tekoon osallistuville, laillisuusvalvojille, Päätoimittajien yhdistyksen johtokunnalle ja oppositiolle mennyt tietopaketti .pdf-muodossa:

HALLITUSOHJELMAA TEKEVILLE_LAILLISUUSVALVOJILLE_OPPOSITIOLLE

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, ay-liike, Conan, Conan Suomen kuninkaaksi, EU, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, Euroopan neuvosto, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, korruptio, maan tapa, Perustuslaki, politiikka, potilasjärjestöt, rasismi, rasisti, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.