Suomihan on jääkiekon maailmanmestari 2011

Hienoa, että urheilun kautta syntyy suomalaisia yhdistäviä juhlan ja ilon aiheita. Pääsin näin lähelle Kulta-Leijonia Kauppatorin lavan kupeessa eilen, 16.5.2011.

Kuvassa ainakin maailmanmestarit vuosimallia 2011 Mikko Koivu, Tuomo Ruutu ja Sami Lepistö.

Nämä velikullat ovat juhlahumunsa ansainneet. Vaikka juhannukseen asti. Kaiken aikaahan ei tarvitse juhlia suinkaan alkoholin avulla.

Toivottavasti suomalaiset jääkiekon maailmanmestarit 2011 itse ja lähiomaisineen välttyvät kokonaan tutustumasta alueeseen, jonka kultamitalijuhlassa lavalle noussut tasavallan presidentti Tarja Halonen tuntee kuin jääkiekkoilija omat ”hyvältä” haisevat varusteensa.

Tässä yhteydessä käytän tilaisuuttani hyväkseni ja nostan esille tietoa ammattijääkiekkoilijoille Suomessa tapahtuneista työtapaturmista ja niihin liittyvistä vakuutustaisteluista.

Nostan esille vuoden 1995 jääkiekon maailmanmestarin, Esa Keskisen tapauksen. Siihen liityvine suorine linkkeineen.

Jääkiekon maailmanmestarikin ruokapankin asiakkaaksi? – Eduskuntavaalit 2007
Vuoden 2006 vakuutuslääketieteen tilinpäätöstä tutkaillen – Eduskuntavaalit 2007

Eduskuntavaalit 2007 – Leikepöydälle lävähtäneitä – Eineksiä vaalikeskusteluihin

Voimani loppuvat tällä kertaa tähän, mutta tutustukaa myös avoimessa internetissä toiseen tapaukseen.

Hakusanajonoksi – tapaus markus helanen

Molempien pelaajien vakuutustaisteluun johtaneissa tapauksissa vakuutusyhtiönä on ollut OP-Pohjola.

Itse toivon tämän kirjoituksen vaikuttavan niin, että kasvava julkisuuden paine saa pitkäkestoiset, törkeät ja systemaattiset suomalaisiin kohdistuvat ihmisoikeuksien sekä oikeusturvan loukkaukset loppumaan.

Eikä tässä kaikki.

Myös asianmukaisesti korvattaviksi perustuslakimme 88 §:n mukaisesti.

Aurinko paistakoot, paikkansa pitävä tieto kulkekoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit murtukoot! Myös kaikkien jääkiekon ystävien keskuudessa.

– Vain yhdessä toimien olemme enemmän! –

* * * * *

Päivitys 5.5.2014
Jääkö Nyt Saa Riittää – mielenosoitusliike työssään pysyvästi vammautuneiden/sairastuneiden pelastajaksi? Vai ay-pomot Kummolan Kalen oppiin, kuinka vakuutusyhtiöiden kyykyttäminen laitetaan ikuiseen stoppiin?

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): Euroopan ihmisoikeussopimus, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.