Hyviä uutisia numero 24

Vihreidenkin suuntaan on paljastunut vaalirahaskandaali.

Hyvässä vai pahassa, niin sen voi jokainen päätellä tämän artikkelin lukemisen ja linkkeihin tutustumisen jälkeen. Yön tai kahdenkin yli nukkuminen on sallittua.

TAUSTAA
Nelikannassa valmisteltu lainsäädäntö koskien lakisääteisiä vakuutuksia takaa vakuutusyhtiöille ja sen hallinnassa olevan vakuutusoikeudellisen erityistuomioistuinjärjestelmän osille erittäin laajan harkintavallan. Tuo valta näkyy esimerkiksi vahinkovakuutusyhtiöiden erinomaisissa tuloksissa. Vuosi vuoden jälkeen.

Voisiko tasavallan presidenttinä toiminut Tarja Halonen lähteä avaamaan koko kuvaa?

Iloinen tasavallan presidentti Tarja Halonen avaamaan kahden lääkärin loukku - lakipaketin salatut taustat?

Iloinen tasavallan presidentti Tarja Halonen avaamaan kahden lääkärin loukku – lakipaketin salatut taustat?

Tältä näyttävät voittosummat ja lakisääteinen tapaturmavakuutus:
Vakuutusmaksut 700 miljoonaa Euroa
Vakuutuskorvaukset 400 miljoonaa Euroa
Kulut 40 miljoonaa Euroa

Lähde: MOT – Törmäys ja tyrmäys 23.8.2010

Eli puhdas voitto 260 miljoonaa euroa. Kate 37 prosenttia liikevaihdosta vuodessa.

Sosiaali- ja terveysministeriön vakuutusosaston ylijohtajana vuosina 1993-2009 toiminut Tarmo Pukkila kirjoitti Helsingin Sanomissa 15.3.2011, että vahinkovakuutus- ja työeläkejärjestelmämme ovat perustuslain vastaisia!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vihreisiin liittyvä vaalirahaskandaalin haara lähti purkaantumaan kuin sattumalta eilisestä Pohjolan Pankin (OP-Pohjolan) yhtiökokouksesta 2011, jossa olin kollegojeni kanssa paikalla ja illan tullen tällaisesta löydöstä:

”Björn Wahlroosin Sampo tuki kokoomusta viime presidentinvaaleissa 50 000 eurolla. Oliko valtiovarainministeri Jyrki Katainen jäävi antaessaan Sammolle taloudellisia helpotuksia laman keskellä, oikeuskansleri Jaakko Jonkka?

Vihreät ovat hurskastelleet sillä, etteivät he ole muka saaneet mitään tukea elinkeinoelämältä vaaleissa. Puheenjohtaja Anni Sinnemäki löytää halutessaan puolueensa kirjanpidosta kuitin, josta paljastuu, että Osuuspankkikeskus antoi 4 000 euroa vihreiden eduskuntavaalikampanjaan.

Tosin Osuuspankkikeskus antoi 8 000 euroa kokoomukselle, keskustalle ja demareillekin. Onko Sinnemäki jäävännyt itsensä, kun hallitus on laman aikana käsitellyt osuuspankeille annettavia helpotuksia?

Monet eturivin kansanedustajat saavat puolueeltaan suuria vaalitukia. Kun Sampo antoi kokoomukselle 50 000 euroa vuoden 2007 eduskuntavaaleissa, siitä kierrätettiin Jyrki Kataiselle 29 700 euroa.

Puolueen vaalituki ei näytä niin pahalta, kun taas pankeilta, vakuutusyhtiöiltä ja yrityksiltä saadun vaalituen joutuu maksamaan moninkertaisena takaisin – valtion rahoilla.”

Konnia vai pyhimyksiä? – Aarno Laitinen, Iltalehti 24.10.2010

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sitten eiliseen OP – Pohjolan yhtiökokoukseen, jossa kollegani kysyi puolueiden rahoituksesta:

Kuinka paljon Pohjola Pankki Oyj (OP – Pohjola, OP – keskus) konsernina ja sen tytäryhtiöt suoraan taikka välillisesti ovat tukeneet poliittisia puolueita 2000-luvulla?

Pohjola Pankki Oyj:n toimitusjohtaja Mikael Silvennoisen mukaan ei yhtään euroa.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Niin kuin edellä olevasta Aarno Laitisen Iltalehden artikkelilainauksesta voimme huomata, niin erillisiä summia vaalirahaa on maksettu. Seuraavat tiedot löysin vihreiden sivulta eilen illalla. Eli varmistamaan Aarno Laitisen kolumnissaan antamaa tietoa.

– Klikkaamalla kuvia hiirelläsi, saat ne ruudullesi isompana –

Heidi Hautalan presidentinvaalikampanjaan vuonna 2006, OP-keskus 2000 euroa

Pohjola Pankki Oyj/OP-Pohjola/OP-keskus

Vihreiden eduskuntavaalikampanjaan vuonna 2007, OP-keskus 4000 euroa

Pohjola Pankki Oyj/OP-Pohjola/OP-keskus

Valitettavasti vihreiden vaalirahoitusta ansiokkaasti avaavilta sivustoilta en pystynyt minun atk-taidoillani katsomaan sitä, että miten paljon mahdollisesti itsenäiset paikallisosuuspankit (osa OP – Pohjola konsernia OP – keskuksen kautta) ovat tukeneet suoraan tai välillisesti vihreiden paikallisyhdistyksiä.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Varmistetaan vielä OP – keskuksen kuuluminen Pohjola Pankki Oyj eli OP – Pohjola konserniin, johon kuuluvat muun muassa lakisääteisiä eli pakollisia vakuutuksia tarjoavat itsenäiset yhtiöt; kuten Pohjola Vakuutus Oy ja A-vakuutus.

Pohjola Pankki Oyj/OP-Pohjola/OP-keskus (Pohjola Vakuutus Oy ja A-vakuutus)

Joku voi aivan perustellusti ihmetellä, miksi vihreiden OP – Pohjolalta saamalla vaalirahoituksella (6000 euroa) voi olla muka mitään vaikuttavuutta? Ovathan esimerkiksi keskusta, kokoomus ja sdp saaneet vielä enemmän. Tämä kaikki selviää halutessanne tämän alla olevan linkin kautta.

– Suomen ihmisoikeustilanne, vakuutuslääkärijärjestelmä, vakuutuslääketiede, vakuutuslääketieteellinen arvio ja vakuutusoikeudellinen erityistuomioistuinjärjestelmä vuosina 2001-2011 –

Oma perusväitteeni on se, että myös lainsäädännössä olevien epäkohtien korjaamiseen liittyvästä hidastelusta kannattaa maksaa. Pitkään ja monille.

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, ay-liike, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, maan tapa, Perustuslaki, politiikka, potilasjärjestöt, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.