Hyviä uutisia numero 20

Tämä on avoin testi sille, että voiko isolla tahikka pienellä kuvakollaasilla synnyttää laajan ja pitkäkestoisen kansalaiskeskustelun.

Tullaanko maan tapaan saamaan parannuksia vuoden 2011 aikana? Törmäävätkö perussuomalaisetkin vaalivoittonsa jälkeen Suomen sisäiseen Berliiniin muuriin? Ketkä Suomea todellisuudessa johtavat ja hallitsevat? Minkälaisen keinovalikoiman ja ihmistyyppivalikoiman johdolla.

Harmaata hallintoa on ei voida Suomessa poistaa, jollei sen olemassa oloa ensin tunnusteta. Toivottavasti saamme kiittää Hymy-lehteä rohkeudesta nostaa yksi vakaan vaikenemisen kokonaisuus esiin. Edes hetkellisesti.

– Klikkaamalla kuvakollaasia hiirelläsi, saat sen ruudullesi isompana –

Nelikantainen toimintamalli ja nelikantainen lainsäädäntömalli läpivalaisuun

Toivottavasti Suomessa edetään nyt kevään aikana rauhan, rakkauden ja rispektin merkeissä. Ensimmäisenä merkkinä näen sen, että vakaan vaikenemisen muurit poksahtavat monessa asiassa Suomessa kumoon eivätkä äänestäjät usko enää mainostoimistojen taitavasti maalailemaan valtapuolueiden lumoon.

Pienin, mutta nopein askelin parempaan, avoimempaan ja rehellisempään suuntaan: Suomi 2.0 – Maan tapa vuonna 2017?

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, EU, eurokupla, finanssikusetus, kansalaisjärjestöt, maan tapa, Perustuslaki, politiikka, populisti, potilasjärjestöt, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s