Hyviä uutisia numero 17

Helsingissä osoitteessa Ratakatu 12 toimii Suojelupoliisi eli Supo.

Mainosten mukaan suomalaiset ovat veikkaajakansaa. Niin kutsuttu Tiitisen (Stasi) lista on edelleen pysynyt tiukasti Supon päällikön kassakaapissa. Veikkauksia siinä esiintyvistä nimistä on ajan saatossa annettu useita. Laita Sinäkin lopussa oleva monivalintaveikkaus aiheesta vetämään.


– Klikkaamalla kuvia hiirelläsi, voit saada kuvien tekstejä suuremmaksi –

Lynkkayslista, Aarno Laitinen
Iltalehti 7.6.2010

Tiitisen (Stasi) lista lienee Suomen kautta aikojen kuumin lista?

Iltalehden kolumnistin Aarno Laitisen mukaan seuraavat nimet eivät ainakaan ole listassa mukana:

”Listan julkistamista vaativat levittävät huhuja, että siinä on joukko merkittäviä sosiaalidemokraatteja, mm. Tarja Halonen, Paavo Lipponen ja Ulf Sundqvist.

Kun tuo lista ei ole pelkästään kassakaapissa, vaan myös joidenkin ihmisten pöytälaatikoissa, olen heiltä saanut varmistetuksi, että nämä nimet eivät ehdottomasti ole listalla.

Listan pitäminen salaisena antaa demarikaunaisille hyvän aseen, sillä he voivat edelleenkin pitää huippudemareita KGB:n ja Stasin agentteina. Näillä ei ole mitään mahdollisuuksia kumota väitettä.”

Tässä Aarno Laitisen kolumnissa esiintuotu tieto siitä, että Tiitisen listasta on olemassa kopioita; oli ainakin itselleni uusi tieto. Tai sitten kyseessä on taitava vedätys, koska kukaan ei ole ainakaan valtamedian kanavilla uskaltanut vaatia kopioiden julkituomista.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sitten Open Finland – nimisen yhteisön tiedote vuodelta 2007 mediaan päin, jonka perusteella voinemme todeta ainakin sen, että monien mieliä kutkuttava Tiitisen lista on puhtaaksi kirjoittamista vailla valmiina.

VAIKENEMISESTA AVOIMUUTEEN
Suurlähettiläs Alpo Rusi:
”Olen pääosin jäljittänyt Tiitisen listan nimet”

OpenFinLeaks aikaansa edellä? Avaavien toimien tarve ennätyslukemisessa myös Suomessa.

– Olen tutkinut laajasti Stasin arkistoja ja lisäksi aineistoja muista ulkomaisista tiedustelulähteistä. Niissä esiintyy johdonmukaisesti ja säännöllisesti samoja, tunnettuja nimiä. Joukossa on tietysti korkea-arvoisia suomalaiskommunisteja, mutta myös tunnettuja sosialidemokraatteja ja keskustalaisia.

Kokoomus on hyvin vähän esillä.

Monet jopa salaiset tiedot ovat vuotaneet rajojemme ulkopuolelle. Voin sanoa, että olen jäljittänyt pääosin ns. Tiitisen listan nimet, sanoo suurlähettiläs, tohtori Alpo Rusi ensi lauantaina avattavalle OpenFinland-infoportaalille.

Hyvä uutinen tässä mielestäni on se, että kun Aarno Laitisen mainitsemat ”joidenkin ihmisten pöytälaatikoissa” olevat kopiot tupsahtavat joskus julkisuuteen, niin tuota Rusin mainitsemaa listausta voitaneen käyttää vertailukohtana? Toki Ratakadun ”alkuperäinen” tarvitaan myös esiin.

Muuten. Olenko ainoa suomalainen jota tämä lähimenneisyyteemme liittyvä, Stasin asia sattuu kiinnostamaan. Sitten rohkeasti Kansan Gallup-tyyliin toteutettuun kestoveikkaukseen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

1X2 – KANSAN GALLUP TIITISEN (STASI) LISTAN TIIMOILTA – MONIVALINTAVEIKKAUS– Vain rohkeasti veikaten voitat ja jääräpäitä rehellisillä toimillasi avautumaan koitat –

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –


Loppuun avonainen lukijakysymys. Kuka on Allan Rosas?

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, ay-liike, EU, eurokupla, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, maan tapa, Perustuslaki, politiikka, populismi, populisti, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Hyviä uutisia numero 17

 1. Suomen Kuvalehden verkkosivuilta:

  27.9.2012 klo 21:00
  Tasavallan presidentti Sauli Niinistö: Tiitisen lista julki tutkijoille
  http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/tasavallan-presidentti-sauli-niinisto-tiitisen-lista-julki
  – linkki toiminnassa 28.9.2012 kello 8:38

  Sauli Niinistö on poliitikkona kannattanut Tiitisen listan antamista esimerkiksi rajoitetun tutkijakunnan käyttöön.

  – – – – –

  Julkaistu 27.9. klo 21, tarkennettu 27.9. klo 22.50:

  ”Niinistö on poliitikkona kannattanut Tiitisen listan julkistamista” -kohta on muutettu ”Niinistö on poliitikkona kannattanut Tiitisen listan antamista esimerkiksi rajoitetun tutkijakunnan käyttöön” -muotoon sekä ”Niinistö katsoo, että Tiitisen lista voitaisiin julkistaa ja antaa tutkijoiden käyttöön” -kohta on muutettu muotoon ”Niinistö katsoo, että Tiitisen lista voitaisiin antaa rajoitetusti tutkijoiden käyttöön”.

  Lue Sauli Niinistön laaja haastattelu Suomen Kuvalehdestä 39/2012 (ilm. 28.9.).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.