Hyviä uutisia numero 15

Avoin tiedote kaikille 7.3.2011
Kansallinen tapaturmanuhrien muistopäivä 13.5.2011 kello 13.13.13

Päivitys 2/2015 Vakuutusoikeuden nykytilanne > tästä linkistä

Päivitys 2/2015 > Vakuutusoikeuden nykytilanne > tästä linkistä

”Järjestämme (Vakuutusongelmaisten liitto ry ja Vammautuneiden elämänhallinnan ja perhetyön tuki ry) nimissä mielenosoituksen perjantaina 13.5.2011 kello 13.13.13 Vakuutusoikeuden edessä osoitteessa, Lönnrotinkatu 18, 00120 Helsinki.

Teemana on, Kansallinen tapaturmanuhrien muistopäivä ja korruptoituneen Suomen hallituksen ja oikeuslaitoksen vaikutukset tapaturman uhrien ja heidän perheiden toimeentuloon sekä terveyteen.

Laittakaa sana tapahtumasta leviämään, vaikka asia ei juuri Sinua itseäsi koskettaisikaan, olet silti tervetullut paikalle.

Toivomme runsasta ja aktiivista osanottoa riippumatta kunkin motiiveista. Omat banderollit ja viestintää parantavat megafonit sallittuja!

Taustatiedot avoimesta internetistä:

vakuutusoikeus liitepäätösmenettely
vakuutuslääketieteellinen arvio
vakuutuslääketiede

– Sana levitkööt ja vakaan vaikenemisen Berliinin muurit Suomessa viimeinkin murtukoot! -”

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, ay-liike, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, Euroopan neuvosto, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, maan tapa, Perustuslaki, politiikka, potilasjärjestöt, rasismi, rasisti, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s