Hyviä uutisia numero 14

”Kutsu Pohjola Pankki Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen….”

OP-Pohjolan yhtiökokous 2011

Ajankohta:
29. maaliskuuta 2011 • 14:00 – 16:30

Paikka:
Tiistaina 29.3.2011 kello 14.00 alkaen Helsingin Messukeskuksen kongressisiivessä osoitteessa Rautatieläisenkatu 3, Helsinki (Itä-Pasila).

Yhden (1) osakkeen omistajien liike osallistuu ainakin. Liity Sinäkin omatoimiseen ja ilman keskusjohtoa toimivaan rintamaan!

Mielivaltaa vai harkintavaltaa yhtiön hyväksi?

Mielivaltaa vai harkintavaltaa yhtiön hyväksi? 1/2015 > Tapaus Hans Kallberg


8.3.2011 kello 15,57
Vielä ennätät hankkimaan yhden osakkeen, joka antaa Sinulle puheoikeuden yhtiökokouksessa. Ota rohkeasti yhteys omaan pankkiisi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

...Oikeus osallistua yhtiökokoukseen on osakkeenomistajalla, joka on yhtiökokouksen täsmäytyspäivänä torstaina 17.3.2011 rekisteröity Euroclear Finland Oy:n pitämään Yhtiön osakasluetteloon. Osakkeenomistaja, jonka osakkeet on merkitty hänen henkilökohtaiselle arvo-osuustililleen, on rekisteröity Yhtiön osakasluetteloon.

Osakkeenomistajan, joka haluaa osallistua yhtiökokoukseen, tulee ilmoittautua Yhtiölle viimeistään keskiviikkona 23.3.2011 kello 16.00. Ilmoittautuminen alkaa 22.2.2011 ja yhtiökokoukseen voi ilmoittautua joko

* Yhtiön internetsivujen kautta www.pohjola.fi
* puhelimitse numeroon 010 252 2900 maanantaista perjantaihin klo 9.00-16.00;
* telefaksilla numeroon 010 252 3150; tai
* kirjeitse osoitteella Pohjola Pankki Oyj, Jaana Mauro / TeE4, PL 308, 00013 Pohjola.

Ilmoittautumisen tulee olla perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa osakkeenomistajan nimi, henkilötunnus/Y-tunnus, osoite, puhelinnumero sekä mahdollisen avustajan tai asiamiehen nimi ja asiamiehen henkilötunnus. Näitä henkilötietoja käytetään vain yhtiökokouksen ja siihen liittyvien tarpeellisten rekisteröintien käsittelyjen yhteydessä.

Koko yhtiökokouskutsu 2011 tästä linkistä löytyvässä osoitteessa.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Miksi on tärkeää potilasosakkeenomistajana osallistua OP – Pohjolan yhtiökokoukseen?

Katsaus potilaiden ihmisoikeuksien ja oikeusturvan toteutumiselle vuosina 2001 – 2011:


Vielä vuoden 2008 alussa oikeusministeri Braxin/vihr. otteet vaikuttivat lupaavilta potilaiden ihmisoikeuksien ja oikeusturvan toteutumisen kannalta.

Suomen ihmisoikeustilanne ja vakuutuslääketiede
tiistai, maaliskuu 01, 2011

”Suomen ihmisoikeustilannetta ei voida käsitellä ilman, että mukaan otetaan avoimeen läpivalaisuun vakuutuslääkärit ja vakuutuslakimiehet.

Vasta vaalirahoituksen salaisuudet avaamalla päästään tilanteeseen, jossa voidaan arvioida ensimmäistä kertaa maan tapaa rehellisyydessä ja avoimuudessa.

Hallitusohjelmasta ja sen tiukasta noudattamisesta on tullut yksi merkittävin maassa vallitsevan harmaan hallinnon alue.

Hallitusohjelmaan vaikuttamisesta ja vaikuttajista on olemassa hyvin vähän tietoa. Esimerkiksi vakuutusalan ja sen kattona toimivan finanssialan kannattaa huolehtia siitä, että niiden ylivertaista asemaa suhteessa yksittäiseen vakuutettuun ei tulla jatkossakaan heikentämään.”

Lue koko katsaus ”Suomen ihmisoikeustilanne ja vakuutuslääketiede” – tästä linkistä löytyvästä osoitteessa.

Ja ole suoraan yhteydessä oman alueesi kansanedustajiin, ministereihin, meppeihin ja eduskuntavaaliehdokkaisiin. Muuten näitä epäkohtia ei ole virallisesti olemassakaan. Kiitos Sinulle.

Yhden (1) osakkeen omistajien liike – mainosvideo 2:21
– ei suositella heikkohermoisille eikä Suomea oikeusvaltioksi luuleviksi.


”Finanssikonsernin osakkeenomistajaksi ryhtyminen kannattaa. Juuri nyt! Jo alle 40 euron panostuksella saat potilasosakkeenomistajana äänesi kuuluviin Pohjolan ja Sammon yhtiökokouksissa.”

– Tarkista Sammon ja Pohjolan osakkeen päivän hinta pankistasi. –


Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, ay-liike, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, maan tapa, Perustuslaki, politiikka, potilasjärjestöt, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s