Ylittääkö Irlannin eurokuprun tukipaketin suuruus Kreikan?

Lähiajat näyttävät onko eurokuprun rakentaneista maista tulossa vakiintunut osa kasvavaa Finngate – skandaalia?

Toivon olevani tässäkin asiassa mieluusti väärässä, mutta huonolta näyttää. Ainakin suomalaisten kannalta.

Tämä 5.5.2010 ostamani Iltalehden sivuun tekemäni laskelma osoittaa, että mikäli Kreikan 1,6 miljardin euron tukipaketin osuus toistuu muissa eurokuplaa rakentaneissa maissa, niin Suomen veronmaksajien osuudeksi tulee ainakin 26,4 miljardia euroa.

Olen kuitenkin entistä vakuuttuneempi sitä, että Suomeen tarvitaan heränneiden puolue. Liikkeelle lähtiessään se tulee olemaan paras puolue. Avoimuudella ja rehellisyydellä pärjää jo pitkälle.

EUROOPAN MAIDEN VELKOJEN VERKOSTO – VAIETTUJEN EUROVELKOJEN NAPALANKOUS 2010

Euron muodostama napalankouksien verkosto

Suomen velkavastuut muiden eurokupruista 26,4 miljardia euroa!

– Klikkaamalla kuvaa hiirelläsi; saat kuvan ruudullesi isompana –

Tiesitkö muuten olevasi ”European Financial Stability Facility” – nimisen osakeyhtiön omistaja?

Tiesitkö antaneesi lainvoimaisen 7,9 miljardin euron lisätakausvastuun eurokuprun rakentaneiden maiden tukemiseen?

Katso halutessasi FINLEX ® – palvelusta lisää:

1. Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi Euroopan rahoitusvakausvälineelle annettavista valtiontakauksista

HE 71/2010 – http://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2010/20100071

2. Hallituksen esitys Eduskunnalle Belgian, Saksan, Irlannin, Ranskan, Italian, Kyproksen, Luxemburgin, Maltan, Alankomaiden, Itävallan, Portugalin, Slovenian, Slovakian, Suomen, Kreikan ja Euroopan rahoitusvakausvälineen välisen ERVV-puitesopimuksen hyväksymisestä ja laiksi sen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten hyväksymisestä

HE 95/2010 – http://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2010/20100095

SUOMESTA PERUSTUSLAIN MUUTOKSEN VOIMALLA EU:N OSAVALTIO – HE 60/2010
(Lähde HE 60/2010 – http://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2010/20100060)

Viimeinen askel saattaa olla tämä EU:n kulisseissa valmisteltu yhä tiukemmin muiden ylivelkaantuneiden euromaiden kohtaloihin sitouttaminen. Ensin Kreikka, sitten Irlanti ja sitten…

”Pääministerin asemasta Suomen edustajana Euroopan unionin toiminnassa ehdotetaan säädettäväksi perustuslaissa.

Lisäksi perustuslakiin otettaisiin nimenomaiset säännökset Suomen jäsenyydestä Euroopan unionissa ja toimivallan siirrosta kansainväliselle toimielimelle.

Kansainvälisten velvoitteiden voimaansaattaminen osoitettaisiin pääsääntöisesti valtioneuvostolle.”

Seuraavaksi suomalaisten kannalta muutamat kyseenalaiset perustuslain kohdat, jotka saattavat johtaa Suomen lopulliseen itsenäisyyden menettämiseen. Kyseessä tulee olemaan Finngate – skandaalin huipennus!

94 § Kansainvälisten velvoitteiden ja niiden irtisanomisen hyväksyminen

Kansainvälisen velvoitteen tai sen irtisanomisen hyväksymisestä päätetään äänten enemmistöllä. Jos ehdotus velvoitteen hyväksymisestä koskee perustuslakia tai valtakunnan alueen muuttamista taikka Suomen täysivaltaisuuden kannalta merkittävää toimivallan siirtoa Euroopan unionille, kansainväliselle järjestölle tai kansainväliselle toimielimelle, se on kuitenkin hyväksyttävä päätöksellä, jota on kannattanut vähintään kaksi kolmasosaa annetuista äänistä.

HUOM!
Tästä kohtaa puuttuu maininta, onko kyseessä valtioneuvoston vai eduskunnan ääntenenemmistö!

95 § Kansainvälisten velvoitteiden voimaansaattaminen

Valtiosopimuksen ja muun kansainvälisen velvoitteen lainsäädännön alaan kuuluvat määräykset saatetaan voimaan lailla. Muilta osin kansainväliset velvoitteet saatetaan voimaan asetuksella.

Lakiehdotus kansainvälisen velvoitteen voimaansaattamisesta käsitellään tavallisen lain säätämisjärjestyksessä. Jos ehdotus kuitenkin koskee perustuslakia tai valtakunnan alueen muuttamista taikka Suomen täysivaltaisuuden kannalta merkittävää toimivallan siirtoa Euroopan unionille, kansainväliselle järjestölle tai kansainväliselle toimielimelle, eduskunnan on se hyväksyttävä sitä lepäämään jättämättä päätöksellä, jota on kannattanut vähintään kaksi kolmasosaa annetuista äänistä.

HUOM!
Tässä kohtaa taas eduskunta mainintaan!

Mikäli tämä HE 60/2010 vp – Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi Suomen perustuslain muuttamisesta menee heittämällä eduskunnan käsittelyssä läpi, niin kaikessa hiljaisuudessa Suomesta tehdään EU:n liittovaltion ensimmäinen osavaltio.

Kansanedustajia, ministereitä, meppejä kuin tiedotusvälineitä asia ei tunnu mitenkään huolestuttavan? Onko siis tämän(kin) kaiken takana finanssialan pitkäkestoinen vaalirahoitus? Myös EU:ssa?

HALUATKO VAIKUTTAA – EDES PIKKASEN?

Kansanäänestys vaatimus: Suomesta EU:n osavaltio
Vaadimme kansanäänestystä koskien Suomen liittymistä EU:n liittovaltioon.

Kyseessä on kenties perustavinta laatua oleva muutos Suomen ja Suomen kansan historiassa sitten sen kun Suomi julistautui itsenäiseksi 6.joulukuuta 1917. Nykyinen hallitus on tehnyt esityksen jolla se itsenäisyys menetetään.

Lisää osoitteessa:  http://www.adressit.com/kansanaanestys_vaatimus_suomesta_eun_liittovaltio

ja/tai

Ota suora yhteys alueesi kansanedustajiin ja meppeihimme!

 

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, EU, maan tapa, politiikka, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s