Vakuutusoikeudellinen erityistuomioistuinjärjestelmä

Aitoa apparatsikkia harva suomalainen on nähnyt. Saatikka tiennyt, että sellaisia on edes olemassakaan. Niin maalla kuin kaupungeissa.

Suomen ihmisoikeustilanne ja siihen liittyvä virallinen raportointi on valitettavasti eduskuntapuolueiden apparatsikki-koneiston hallussa.

Hyvin kuvaavana voitanee pitää jo nykyisten avoimessa tiedossa olevien todisteiden valossa sitä, että Suomessa vallitsee suomalaisten apparatsikkien ylläpitämä  ja suojelema systemaattinen apartheid-politiikka pysyvästi sairastuneita ja vammautuneita toisia suomalaisia kohtaan?!

Silminnäkijän Tuntematon potilas-reportaasi on saanut jatkokseen tämän atuubin internet-kanavalla julkaistun Lääkäriliiton toiminnanjohtajan Heikki Pälveen haastattelun:

Lääkäriliiton toiminnanjohtaja Heikki Pälveen haastattelu vakuutuslääkärien toiminnasta. Millä puolella lääkäriliitto on?

Linkki videohaastatteluun:
http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-10010756
HUOM! 14.4.2016 ko. linkki ei enää toiminnassa.
> Kokeile Suomi 2017 – blogin Uutislukitus 2 – artikkelia:
https://suomi2017.wordpress.com/2013/02/19/uutislukitus-2/
> Heikki Pälveen haastattelu tekstiksi purettuna

Lähettänyt: atuubi_jonas 03.11.2010 – 21:13

Hoitavien lääkäreiden toiminta onkin virheellistä…

Toivottavasti mahdollisimman moni suomalainen näkee tämän Lääkäriliiton toiminnanjohtaja Heikki Pälveen haastattelun. Haastattelun pituus on 3 minuuttia 20 sekuntia.

Haastattelun jälkeiseen kommenttiosioon lisäsin avoimen selvityspyynnöön koskien vakuutuslääketieteen erityispätevyyttä. Suoraan asianomaisilta ministereiltä, muun muassa pääministeri Matti Vanhaselta, vakuutuslääketieteen erityispätevyyden lainvoimaiseen asemaan liittyviä vastauksia ei olla onnistuttu saamaan. Ainakaan toistaiseksi.

Lisätietoja; Lääkäriliiton toiminnanjohtaja Heikki Pälveen, haastattelussa annettujen tietojen paikkansa pitävyydestä saatte halutessanne avoimen (ainakin toistaiseksi) internet-median hakukoneilta:

mot markku immonen
kasvollista asiantuntemusta
vakuutuslääketieteen erityispätevyys


Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, maan tapa, politiikka, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.