Vakuutusoikeudellinen erityistuomioistuinjärjestelmä

Aitoa apparatsikkia harva suomalainen on nähnyt. Saatikka tiennyt, että sellaisia on edes olemassakaan. Niin maalla kuin kaupungeissa.

Suomen ihmisoikeustilanne ja siihen liittyvä virallinen raportointi on valitettavasti eduskuntapuolueiden apparatsikki-koneiston hallussa.

Hyvin kuvaavana voitanee pitää jo nykyisten avoimessa tiedossa olevien todisteiden valossa sitä, että Suomessa vallitsee suomalaisten apparatsikkien ylläpitämä  ja suojelema systemaattinen apartheid-politiikka pysyvästi sairastuneita ja vammautuneita toisia suomalaisia kohtaan?!

Silminnäkijän Tuntematon potilas-reportaasi on saanut jatkokseen tämän atuubin internet-kanavalla julkaistun Lääkäriliiton toiminnanjohtajan Heikki Pälveen haastattelun:

Lääkäriliiton toiminnanjohtaja Heikki Pälveen haastattelu vakuutuslääkärien toiminnasta. Millä puolella lääkäriliitto on?

Linkki videohaastatteluun:
http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-10010756
HUOM! 14.4.2016 ko. linkki ei enää toiminnassa.
> Kokeile Suomi 2017 – blogin Uutislukitus 2 – artikkelia:
https://suomi2017.wordpress.com/2013/02/19/uutislukitus-2/
> Heikki Pälveen haastattelu tekstiksi purettuna

Lähettänyt: atuubi_jonas 03.11.2010 – 21:13

Hoitavien lääkäreiden toiminta onkin virheellistä…

Toivottavasti mahdollisimman moni suomalainen näkee tämän Lääkäriliiton toiminnanjohtaja Heikki Pälveen haastattelun. Haastattelun pituus on 3 minuuttia 20 sekuntia.

Haastattelun jälkeiseen kommenttiosioon lisäsin avoimen selvityspyynnöön koskien vakuutuslääketieteen erityispätevyyttä. Suoraan asianomaisilta ministereiltä, muun muassa pääministeri Matti Vanhaselta, vakuutuslääketieteen erityispätevyyden lainvoimaiseen asemaan liittyviä vastauksia ei olla onnistuttu saamaan. Ainakaan toistaiseksi.

Lisätietoja; Lääkäriliiton toiminnanjohtaja Heikki Pälveen, haastattelussa annettujen tietojen paikkansa pitävyydestä saatte halutessanne avoimen (ainakin toistaiseksi) internet-median hakukoneilta:

mot markku immonen
kasvollista asiantuntemusta
vakuutuslääketieteen erityispätevyys


Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, maan tapa, politiikka, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s