Suomen presidentinvaalien 2006 vaalirahoitusilmoitukset läpivalaisuun?

Tänään, 12.11.2010, kello 12.30 eduskunnan perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Kimmo Sasi/kok pitää ennakkotietojen mukaan tiedotustilaisuuden.

Tuolloin saamme viimeinkin kuulla sen, että johtaako eduskunnan perustuslakivaliokunnan tutkintatyö asiantuntijakuulemiseen poliisin esitutkintaan.

Olipa lopputulos kyllä tai tai, niin mielenkiintoista on seurata se, että mitä kautta ja kenen toimesta vuoden 2006 presidentinvaalien vaalirahoittajat saada viimeinkin nerokkaasti laaditun lain 414/2000 tarkoittamalla tavalla esiin.

Itse toivon, että vaalirahoitusskandaalin ensimmäinen Truth Tank eli Totuusseparaattori hurpsahtaa viimeinkin käyntiin. Ottaako tormakoitunut oikeuskansleri Jaakko Jonkka viimeinkin paikkansa valtakunnan ylimpänä ja valtaeliitistä riippumattomana laillisuusvalvojana?

Suurimmat kysymysmerkithän vaalirahoittajista eivät nimittäin tämänhetkisten vaalirahoitusilmoitusten mukaan olekaan keskustan presidenttiehdokas Vanhasen ja kokoomuksen presidenttiehdokas Niinistön vaalikampanjoista tehdyissä vaalirahoitusilmoituksissa.

Kello on tätä kirjoitusta lopetellessani 11,53. Alla olevasta linkistä lisää.

Presidenttivaalien 2006 ehdokkaiden sijat 1.-3. vaalirahoitusilmoitukset läpivalaisussa:

http://ajankuva.blogspot.com/2009/07/suomen-vaalirahakohun-solmuista.html

Itse toivon, että vallan vahtikoiramme eli tiedotusvälineet eivät tyydy enää niille pedattuun paikkaan valtaeliitin aisankannattajina tahikka rakovälin rapsuttajina. Tai sitten olisi viimeistään tässä vaiheessa syytä ilmoittaa meille kaikille.

”Kansanvalta ei toimi jos kansa ei tiedä” – Helsingin Sanomien mainoslause 1990-luvulla.

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, maan tapa, politiikka, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.