Suomen presidentinvaalien 2006 vaalirahoitusilmoitukset läpivalaisuun?

Tänään, 12.11.2010, kello 12.30 eduskunnan perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Kimmo Sasi/kok pitää ennakkotietojen mukaan tiedotustilaisuuden.

Tuolloin saamme viimeinkin kuulla sen, että johtaako eduskunnan perustuslakivaliokunnan tutkintatyö asiantuntijakuulemiseen poliisin esitutkintaan.

Olipa lopputulos kyllä tai tai, niin mielenkiintoista on seurata se, että mitä kautta ja kenen toimesta vuoden 2006 presidentinvaalien vaalirahoittajat saada viimeinkin nerokkaasti laaditun lain 414/2000 tarkoittamalla tavalla esiin.

Itse toivon, että vaalirahoitusskandaalin ensimmäinen Truth Tank eli Totuusseparaattori hurpsahtaa viimeinkin käyntiin. Ottaako tormakoitunut oikeuskansleri Jaakko Jonkka viimeinkin paikkansa valtakunnan ylimpänä ja valtaeliitistä riippumattomana laillisuusvalvojana?

Suurimmat kysymysmerkithän vaalirahoittajista eivät nimittäin tämänhetkisten vaalirahoitusilmoitusten mukaan olekaan keskustan presidenttiehdokas Vanhasen ja kokoomuksen presidenttiehdokas Niinistön vaalikampanjoista tehdyissä vaalirahoitusilmoituksissa.

Kello on tätä kirjoitusta lopetellessani 11,53. Alla olevasta linkistä lisää.

Presidenttivaalien 2006 ehdokkaiden sijat 1.-3. vaalirahoitusilmoitukset läpivalaisussa:

http://ajankuva.blogspot.com/2009/07/suomen-vaalirahakohun-solmuista.html

Itse toivon, että vallan vahtikoiramme eli tiedotusvälineet eivät tyydy enää niille pedattuun paikkaan valtaeliitin aisankannattajina tahikka rakovälin rapsuttajina. Tai sitten olisi viimeistään tässä vaiheessa syytä ilmoittaa meille kaikille.

”Kansanvalta ei toimi jos kansa ei tiedä” – Helsingin Sanomien mainoslause 1990-luvulla.

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, maan tapa, politiikka, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s